Design tijdschrift
Design tijdschrift
Cifi Donut Kleuterschool

CIFI Donut

Cifi Donut Kleuterschool CIFI Donut Kindergarten is verbonden met een woongemeenschap. Om een plaats voor voorschoolse educatie te creëren die uitvoerbaarheid en schoonheid integreert, probeert het de verkoopruimte te combineren met de onderwijsruimte. Door de ringstructuur die de driedimensionale ruimtes met elkaar verbindt, zijn het gebouw en het landschap harmonieus geïntegreerd en vormen ze een activiteitenplek vol plezier en educatieve betekenis.

Sterke Drank

GuJingGong

Sterke Drank De culturele verhalen die door de mensen zijn overgeleverd, worden op de verpakking gepresenteerd en de patronen van drakendrinken worden zorgvuldig getekend. De draak wordt gerespecteerd in China en symboliseert voorspoed. In de illustratie komt de Draak naar buiten om te drinken. Omdat het wordt aangetrokken door wijn, zweeft het rond de wijnfles en voegt het traditionele elementen toe zoals Xiangyun, paleis, berg en rivier, wat de legende van Gujing eerbetoon bevestigt. Na het openen van de doos, zal er een laag kaartpapier met illustraties zijn om de doos na opening het algehele weergave-effect te geven.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Het gebied van het hele project is vrij groot, de kosten van elektriciteits- en watertransformatie en centrale airconditioning zijn hoog, evenals andere keukenhardware en -apparatuur, dus het beschikbare budget voor decoratie van binnenruimten is vrij beperkt, dus ontwerpers nemen de “ natuurschoon van het gebouw zelf & quot ;, wat een grote verrassing oplevert. Het dak is aangepast door er daklichten van verschillende afmetingen op te plaatsen. Overdag schijnt de zon door de daklichten, creëert de natuur en een geharmoniseerd lichteffect.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, de ontwerper van de Ohgi ring, heeft met deze ring een symbolische boodschap afgeleverd. Haar inspiratie voor de ring kwam van de positieve betekenissen die Japanse vouwfans hebben en hoeveel ze geliefd zijn in de Japanse cultuur. Ze gebruikt 18K geelgoud en een saffier voor het materiaal en ze brengen een luxueuze uitstraling naar voren. Bovendien zit de opvouwbare ventilator in een hoek op een ring wat een unieke schoonheid geeft. Haar ontwerp is een eenheid tussen Oost en West.

Briefopener

Memento

Briefopener Allemaal beginnen met dankbaar. Een reeks briefopeners die beroepen weerspiegelen: Memento is niet alleen een set gereedschappen, maar ook een reeks objecten die de dankbaarheid en gevoelens van de gebruiker uitdrukken. Door middel van productsemantiek en eenvoudige afbeeldingen van verschillende beroepen, geven de ontwerpen en de unieke manieren waarop elk Memento-stuk wordt gebruikt, de gebruiker verschillende oprechte ervaringen.

Japans Restaurant En Bar

Dongshang

Japans Restaurant En Bar Dongshang is een Japans restaurant en bar in Peking, samengesteld uit bamboe in verschillende vormen en maten. De projectvisie was om een unieke eetomgeving te creëren door Japanse esthetiek te verweven met elementen van de Chinese cultuur. Het traditionele materiaal met sterke verbindingen met kunst en ambachten van de twee landen bedekt de muren en plafonds om een intieme sfeer te creëren. Het natuurlijke en duurzame materiaal symboliseert de anti-stedelijke filosofie in het Chinese klassieke verhaal, de zeven wijzen van het bamboebos, en het interieur roept het gevoel op van dineren in een bamboebos.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.