Design tijdschrift
Design tijdschrift
Elektrische Gitaar

Eagle

Elektrische Gitaar The Eagle presenteert een nieuw elektrisch gitaarconcept gebaseerd op een lichtgewicht, futuristisch en sculpturaal ontwerp met een nieuwe ontwerptaal geïnspireerd door de Streamline en de Organic designfilosofieën. Vorm en functie verenigd in een geheel met evenwichtige verhoudingen, verweven volumes en elegante lijnen met gevoel voor flow en snelheid. Waarschijnlijk een van de lichtste elektrische gitaren op de markt.

Hanglamp

Space

Hanglamp De ontwerper van deze hanger is geïnspireerd door de elliptische en paraboolbanen van asteroïden. De unieke vorm van de lamp wordt bepaald door de geanodiseerde aluminium palen die precies in een 3D-geprinte ring zijn gerangschikt, waardoor de perfecte balans ontstaat. De witte glazen kap in het midden harmonieert met de palen en draagt bij aan het verfijnde uiterlijk. Sommigen zeggen dat de lamp op een engel lijkt, anderen vinden dat het op een sierlijke vogel lijkt.

Vuurkookstel

Firo

Vuurkookstel FIRO is een multifunctionele en draagbare kookset van 5 kg voor elk open vuur. De oven biedt plaats aan 4 pannen, afneembaar bevestigd aan een ladesrailconstructie met een draaibare steun om het voedsel op peil te houden. Zo kan FIRO gemakkelijk en veilig worden gebruikt als een lade zonder voedsel te morsen terwijl de oven halverwege het vuur staat. De potten worden gebruikt voor kook- en eetdoeleinden en worden gehanteerd met het bestekgereedschap dat aan elke kant van de potten wordt geklemd om ze in hete temperatuurisolatiezakken te dragen. Het bevat ook een deken die ook een tas is die alle nuttige apparatuur kan bevatten.

Kleed

feltstone rug

Kleed Vilten vloerkleed geeft een optische illusie van echte stenen. Het gebruik van verschillende soorten wol complementeert de look en feel van het vloerkleed. Stenen verschillen van elkaar in grootte, kleur en hoogte - het oppervlak ziet eruit als in de natuur. Sommige hebben een moseffect. Elke kiezelsteen heeft een schuimkern die is omgeven door 100% wol. Op basis van deze zachte kern knijpt elke steen onder druk. De achterkant van een vloerkleed is een transparante mat. Stenen worden aan elkaar en met de mat genaaid.

Modulaire Bank

Laguna

Modulaire Bank Laguna design stoelen is een uitgebreide eigentijdse collectie modulaire banken en banken. Ontworpen door de Italiaanse architect Elena Trevisan met het oog op zakelijke zitgedeeltes, is het een geschikte oplossing voor grote of kleine receptieruimtes en breakout-ruimtes. Gebogen, ronde en rechte bankmodules met en zonder armleuningen zullen allemaal naadloos samengaan met bijpassende salontafels om flexibiliteit te bieden om verschillende interieurontwerpen te creëren.

Kraan

Moon

Kraan De organische uitstraling en continuïteit van rondingen van deze kraan zijn geïnspireerd op de halve maanfase van de maan. De Moon-badkamerkraan integreert zowel lichaam als handvat in een unieke vorm. Een cirkelvormige dwarsdoorsnede stijgt van de onderkant van de kraan naar de uitloop, waardoor het profiel van de maankraan ontstaat. Een zuivere snit scheidt het lichaam van het handvat terwijl het volume compact blijft.