Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, dat zowel het zwarte aardewerk van de Sichuan Yingjing als de gewonnen grondmaterialen uit de metroconstructie als medium neemt, is een experimenteel restaurant dat is gebouwd op het hedendaagse experiment van traditionele volkskunst. Door de grens van materialen te doorbreken en de moderne vorm van traditionele volkskunst te onderzoeken, haalde Infinity Mind de pakkingen eruit die na het bakproces waren weggegooid van Yingjings zwarte aardewerk en gebruikte ze als het belangrijkste decoratie-element in Chuan's Kitchen II.

Café

Hunters Roots

Café In reactie op een opdracht voor een moderne, strakke esthetiek, werd een interieur gecreëerd dat geïnspireerd was op houten fruitkratten die in abstracte vorm werden gebruikt. De kratten vullen de ruimtes en creëren een meeslepende, bijna grotachtige sculpturale vorm, maar een die is gemaakt van eenvoudige en rechte geometrische vormen. Het resultaat is een schone en gecontroleerde ruimtelijke ervaring. Het slimme ontwerp maximaliseert ook de beperkte ruimte door praktische armaturen om te zetten in decoratieve elementen. De lichten, kasten en planken dragen bij aan het ontwerpconcept en de sculpturale visuele.

Servicekantoor

Miyajima Insurance

Servicekantoor Het concept van het project is "om het kantoor met de stad te verbinden" door te profiteren van de omgeving. De site bevindt zich op de plek waar overzichten van de stad staan. Om dit te bereiken is gekozen voor een tunnelvormige ruimte, die doorloopt vanaf de toegangspoort tot aan het einde van de kantoorruimte. De lijn van het plafondhout en de zwarte opening die is aangebracht, lichten en airconditioningarmaturen benadrukken de richting naar de stad.

Gestoffeerde Akoestische Panelen

University of Melbourne - Arts West

Gestoffeerde Akoestische Panelen Onze opdracht was om een groot aantal met stof omwikkelde akoestische panelen te leveren en te installeren in verschillende maten, hoeken en vormen. De eerste prototypes zagen veranderingen in zowel het ontwerp als de fysieke manier om deze panelen te installeren en op te hangen aan de wanden, plafonds en de onderkant van de trappen. Op dat moment realiseerden we ons dat de huidige gepatenteerde ophangsystemen voor plafondpanelen niet toereikend waren voor onze behoeften en we hebben onze eigen ontworpen.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Er zijn tegenwoordig nogal wat van deze gemengde eigentijdse ontwerpen op de markt hier in China, meestal gebaseerd op traditionele ontwerpen, maar met moderne materialen of nieuwe uitdrukkingen. Yuyuyu is een Chinees restaurant, ontwerper heeft een nieuwe manier gecreëerd om oosters design uit te drukken, een nieuwe installatie bestaande uit lijnen en stippen, die zich uitstrekken van de deur naar de binnenkant van het restaurant. Met de verandering der tijden verandert ook de esthetische waardering van mensen. Voor hedendaags oosters design is innovatie zeer noodzakelijk.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Met de geleidelijke volwassenheid van esthetiek en de esthetische veranderingen van de mens, is de moderne stijl die zichzelf en individualiteit benadrukt de belangrijke elementen van design geworden. Deze case is een restaurant, de ontwerper wil een jeugdige ruimte-ervaring creëren voor de consument. Lichtblauwe, grijze en groene planten zorgen voor een natuurlijk comfort en ongedwongenheid in de ruimte. De kroonluchter gemaakt van handgeweven rotan en metaal verklaart de botsing tussen mens en natuur en toont de vitaliteit van het hele restaurant.