Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wellnesscentrum

Yoga Center

Wellnesscentrum Het yogacentrum, gelegen in de drukste wijk van Koeweit-Stad, is een poging om de kelderverdieping van de Jassim-toren nieuw leven in te blazen. De locatie van het project was onorthodox. Het was echter een poging om vrouwen te dienen, zowel binnen de stadsgrenzen als vanuit de omliggende woonwijken. De receptie in het midden is vergrendeld met zowel de kluisjes als het kantoorgedeelte, waardoor de leden vlot kunnen stromen. Het Locker-gebied wordt vervolgens uitgelijnd met het beenwasgebied dat de 'schoenvrije zone' aangeeft. Vanaf dan is de gang en leeszaal die naar de drie yogakamers leiden.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon is een Thaise bistro in het hart van Koeweit-stad. Het kijkt uit over de Fahad Al Salim-straat, een straat die vroeger gerespecteerd werd vanwege zijn handel. Het ruimteprogramma van deze bistro vereist een efficiĆ«nt ontwerp voor alle keuken-, opslag- en toiletruimtes; waardoor er een ruime eethoek is. Om dit te bereiken, werkt het interieur waar het op een harmonieuze manier kan worden geĆÆntegreerd met de bestaande structurele elementen.

Commerciƫle Ruimte & Vip Wachtkamer

Commercial Area, SJD Airport

Commerciƫle Ruimte & Vip Wachtkamer Dit project sluit aan bij de nieuwe trend in groen design Luchthavens in de wereld, het integreert winkels en diensten binnen de terminal en laat de passagier een ervaring meemaken tijdens zijn instantie. GREEN Airport Design Trend neemt ruimtes op met een groenere en duurzamere ontwerpwaarde voor de luchthaven, het geheel van de commerciƫle ruimte wordt verlicht door natuurlijk zonlicht dankzij een monumentale glazen gevel die uitkijkt op de landingsbaan. VIP Lounge is ontworpen met het oog op een organisch en vooruitstrevend celontwerp. De gevel biedt privacy in de kamer zonder het uitzicht naar buiten te blokkeren.

Woonhuis

Trish House Yalding

Woonhuis Het ontwerp van het huis is ontwikkeld in directe reactie op de locatie en de locatie. De structuur van het gebouw is samengesteld om het omringende bos te weerspiegelen, waarbij de harkkolommen de onregelmatige hoeken van boomstammen en takken voorstellen. Grote glasvlakken vullen de openingen tussen de structuur en laten je het landschap en de omgeving waarderen alsof je tussen de stammen en takken van de bomen naar buiten tuurt. De traditionele Kentish zwart-witte gevelbekleding vertegenwoordigt het gebladerte dat het gebouw omhult en de ruimtes binnenin omsluit.

Officiƫle Winkel, Detailhandel

Real Madrid Official Store

Officiƫle Winkel, Detailhandel Het ontwerpconcept van de winkel is gebaseerd op een ervaring in het Santiago Bernabeu, gericht op de winkelervaring en het creƫren van indruk. Het is een concept dat tegelijkertijd de club eert, prijst en vereeuwigt en stelt dat prestaties het resultaat zijn van talent, inzet, strijd, toewijding en vastberadenheid. Het project omvat conceptontwerp en commerciƫle implementatie, branding, verpakking, grafische lijn en industrieel meubeldesign.

Woonhuis

Tempo House

Woonhuis Dit project is een complete renovatie van een huis in koloniale stijl in een van de meest charmante buurten van Rio de Janeiro. Gelegen op een buitengewone locatie, vol met exotische bomen en planten (origineel landschapsplan van de beroemde landschapsarchitect Burle Marx), was het belangrijkste doel om de buitentuin te integreren met de binnenruimtes door grote ramen en deuren te openen. De decoratie heeft belangrijke Italiaanse en Braziliaanse merken en het concept is om het als canvas te hebben, zodat de klant (een kunstverzamelaar) zijn favoriete stukken kan laten zien.