Design tijdschrift
Design tijdschrift
Japans Restaurant

Moritomi

Japans Restaurant De verhuizing van Moritomi, een restaurant met Japanse keuken, naast het werelderfgoed Himeji Castle onderzoekt de relaties tussen materialiteit, vorm en traditionele architectonische interpretatie. De nieuwe ruimte probeert het patroon van kasteelstenen vestingwerken te reproduceren in verschillende materialen, waaronder ruwe en gepolijste stenen, met zwart oxide bekleed staal en tatami-matten. Een vloer van kleine met hars beklede grind stelt de slotgracht voor. Twee kleuren, wit en zwart, stromen van buitenaf als water en gaan door de met houten traliewerk versierde toegangsdeur naar de ontvangsthal.

Gezinswoning

Sleeve House

Gezinswoning Dit werkelijk unieke huis is ontworpen door de bekende architect en geleerde Adam Dayem en won onlangs de tweede plaats in de American-Architects US Building of the Year-wedstrijd. Het huis met 3 slaapkamers / 2,5 badkamers is gelegen op open, glooiende weiden, in een omgeving die privacy biedt, evenals een dramatisch uitzicht op de vallei en de bergen. Even raadselachtig als praktisch, de structuur is schematisch opgevat als twee elkaar snijdende hulsachtige volumes. De duurzaam geproduceerde, verkoolde houten gevel geeft het huis een ruwe, verweerde textuur, een eigentijdse herinterpretatie van oude schuren in de Hudson Valley.

Kunstruimte

Surely

Kunstruimte Dit is een kunst, casual en retail die allemaal samen in één ruimte worden gecombineerd. Sinds de architectuur is dat een door het land geëxploiteerde kledinghaakzijlijnfabriek. Het hele gebouw behoudt een gevlekte textuur van de muur, als een gelaagde textuur van de ruimte, creëert een ander contrast met buiten, creëert ook een ruimtebeleving. Laat te veel harde decoratie achterwege, gebruik wat zachte decoratie voor weergave die een ontspannend gevoel creëerde. Het contrast tussen creatie en vroege fase is flexibeler voor duurzame ontwikkeling van de ruimte in de toekomst.

Verkoopcentrum

Shuimolanting

Verkoopcentrum De Chinese stijl van deze case neemt de donkere koffie-rode grondsteen over op de markt en de blanco van de natuurlijke verlichting van het vloervenster, waardoor een contrast ontstaat tussen licht en schaduw, het virtuele en het echte. De virtuele en aluminium houten roosters, de koperen lotusbladstukken in de schilderachtige plek van het water en de installatiekunst met Chinese karakterstructuur in de rustruimte zijn het punt van de & quot; inktorchideeënhof & quot; geval. Met name het gebruik van nieuwe materialen van pokken, in het gewone hoogtepunt buitengewoon, maar ook op ingenieuze wijze de kosten van het oppervlak verlagen.

Badkamers Showroom

Agape

Badkamers Showroom Om ons te onderscheiden van gewone tentoonstellingsruimte, definiëren we deze ruimte als een achtergrond die de schoonheid van handelswaar kan accentueren. Met deze definitie willen we een tijdsfase creëren waarin de waar spontaan kan schijnen. We maken ook een tijdas om te laten zien dat elk product dat in deze ruimte werd getoond, uit een andere tijd is gemaakt.

Internationale School

Gearing

Internationale School De conceptuele cirkelvorm van de International School of Debrecen symboliseert bescherming, eenheid en gemeenschap. De verschillende functies verschijnen als verbonden tandwielen, paviljoens aan een koord die op een boog is gerangschikt. Door de fragmentatie van de ruimte ontstaat er een verscheidenheid aan gemeenschappelijke ruimtes tussen de klaslokalen. De nieuwe ruimte-ervaring en de constante aanwezigheid van de natuur helpen studenten creatief te denken en hun ideeën te manifesteren. De paden die naar de educatieve tuinen en het bos leiden, maken het cirkelconcept compleet en creëren een spannende overgang tussen de gebouwde en natuurlijke omgeving.