Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagbare Luidspreker

Ballo

Draagbare Luidspreker De Zwitserse ontwerpstudio BERNHARD | BURKARD ontwierp een unieke speaker voor OYO. De vorm van de luidspreker is een perfecte bol zonder echte standaard. De BALLO speaker legt, rolt of hangt voor een 360 graden muziekervaring. Het ontwerp volgt principes van minimalistisch ontwerp. Een kleurrijke riem versmelt twee hersenhelften. Het beschermt de luidspreker en verhoogt de bastonen wanneer hij op een oppervlak ligt. De speaker wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij en is compatibel met de meeste audioapparaten. De 3,5 mm-aansluiting is een gewone stekker voor een koptelefoon. De BALLO speaker is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren.

Individuele Huisthermostaat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuele Huisthermostaat De thermostaat voor smartphone heeft een minimalistisch, elegant ontwerp dat in strijd is met traditionele thermostaatontwerpen. De doorschijnende kubus verandert in een oogwenk van wit naar kleur. Het enige wat u hoeft te doen is een van de 5 verwisselbare kleurenfilms op de achterkant van het apparaat aanbrengen. Zacht en licht, de kleur geeft een delicaat vleugje originaliteit. Fysieke interacties worden tot een minimum beperkt. Met een simpele aanraking kan de temperatuur worden gewijzigd terwijl alle andere bedieningselementen vanaf de smartphone van de gebruiker worden gemaakt. Het E-ink scherm gekozen vanwege zijn ongeƫvenaarde kwaliteit en minimaal energieverbruik.

Lamp

Schon

Lamp Lichtbronnen van deze unieke lamp worden in het midden van de algehele vorm geplaatst, zodat deze een zachte en uniforme lichtbron verlicht. De lichte oppervlakken kunnen van het hoofdgedeelte worden gescheiden, dus de eenvoudige lichaamsvorm met lagere delen plus energiebesparing door een laag stroomverbruik geeft het een extra functie. Ook een aanraakbare behuizing om het licht AAN of UIT te zetten is een ander modern kenmerk van dit unieke licht. Expressie leidt tot verschillen in verlichting en de verlichting van de lamp is ontworpen. Het meeste licht komt van lampen zodat de kijker niet van het licht kan profiteren. Prachtig om te leven.

Spaarvarken

DEEPE

Spaarvarken Het object is een spaarvarken. Het unieke karaktervormige uiterlijk combineert een dure, prestigieuze sieraden met een liefdevolle en vriendelijke en de constante aanwezigheid van familieleden, fondsenwerving is zeer functionele eigenschappen. Maar het meest opvallende kenmerk dat DeePee - alles naast de standaardfuncties perfect voldoet - is die nieuwe formulering, unieke en complementaire gecontextualiseerde "juweel" alle exclusieve woning.

Meshouder

Only Right Here

Meshouder Sinds de twaalfde eeuw werden de eerste stierengevechten gedocumenteerd als act of publiek spektakel. Tegenwoordig is bewustwording van mensen een symptoom van een algehele globale beoordeling, omdat we deel uitmaken van de goddelijke natuur, zijn we een geheel. "Only Right Here" symboliseert een nieuw tijdperk, waarin agressieve activiteiten zullen uitsterven, belichaamd worden in wat eens een cultureel feest was, en de grote evolutionaire stap op humanistisch niveau.

Groeiende Lamp

BB Little Garden

Groeiende Lamp Dit project stelt voor om dit nieuwe gebruik te ondersteunen dat een vollere zintuiglijke kookervaring biedt. BB Little Garden is een stralend groeiende lamp, die de plaats van aromatische planten in de keuken opnieuw wil bezoeken. Het is een volume met duidelijke lijnen, als een echt minimalistisch object. Het strakke ontwerp is speciaal bestudeerd om zich aan te passen aan een verscheidenheid aan binnenomgevingen en een speciale noot te geven aan de keuken. BB Little garden is een raamwerk voor planten, de zuivere lijn vergroot ze en stoort de lezing niet.