Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisarchitectuur Ontwerp

Bienville

Huisarchitectuur Ontwerp De logistiek van dit werkende gezin vereiste dat ze gedurende lange tijd binnenshuis thuis moesten blijven, wat naast werk en school ook hun welzijn verstoorde. Ze begonnen na te denken, zoals veel gezinnen, of een verhuizing naar de buitenwijken, de nabijheid van stadsvoorzieningen inruilen voor een grotere achtertuin om de toegang naar buiten te vergroten, nodig was. In plaats van ver weg te gaan, besloten ze een nieuw huis te bouwen dat de beperkingen van het leven binnenshuis op een klein stedelijk perceel zou heroverwegen. Het organiserende principe van het project was om zoveel mogelijk buitentoegang te creëren vanuit gemeenschappelijke ruimtes.

Pillen Met Cannabis

Secret Tarts

Pillen Met Cannabis De Secret Tarps-verpakking is gemaakt in de zogenaamde gemoderniseerde retro / vintage-stijl met een gevoel van ouderwetse notities, zodat een meester-apotheker-verwachting de klant vasthoudt vanaf een eerste blik en later terwijl de gedetailleerde observatie van de belangrijkste ontwerpelementen gecodeerd in een holistische structuur die het belangrijkste marketingpunt overbrengt: dit product is ontwikkeld door een ambachtelijk apothekersbedrijf en bevat een met de hand gemaakt geheim recept van de apotheker.

Mobiele App

Akbank Mobile

Mobiele App Het nieuwe ontwerp van de Akbank Mobile-app biedt een nieuw perspectief op het gebied van sociale, slimme, toekomstbestendige en lonende bankervaring. Met het gepersonaliseerde gebiedsontwerp op de hoofdpagina kunnen gebruikers slimme inzichten bekijken om hun financiële leven te vergemakkelijken. Met deze nieuwe ontwerpbenadering spreken traditionele banktransacties ook de taal van de gebruikers met afbeeldingen van contactminiaturen, vereenvoudigde actiestromen en concepten.

Workout Siliconen Waterfles

Happy Aquarius

Workout Siliconen Waterfles Happy Aquarius is een veilige waterfles met goede grip voor alle leeftijden. Het heeft een gladde, glimlachende krommingsvorm en een opvallende verschijning met dubbelzijdige kleuren, die een gevoel van jong, energiek en modieus presenteert. Gemaakt van 100% recyclebare siliconen van voedingskwaliteit, met een temperatuurbereik van 220 graden. C tot -40 graden. C, geen weekmaker uitgeloogd en is BPA-vrij. De zacht aanvoelende oppervlaktecoating zorgt voor een zijdezacht gevoel, prettig in de hand en grip. De veerkracht, elasticiteit en de holle structuur zorgen ervoor dat de fles zowel als grijper als als lichtgewicht halter kan werken.

Hotelvoorzieningen

Marn

Hotelvoorzieningen Geïnspireerd door de feestelijke snacks van de traditionele Tainan-cultuur (een oude stad in Taiwan vol met cultureel erfgoed), door ze om te vormen tot een reeks hotelvoorzieningen, betekent deze reeks feestelijke snacks bij de lokale bevolking altijd bekend als & quot; Marn & quot ;, vervulling in de Chinese cultuur; schildpadvormige rijstcake als handzeep en zeepbakje, mungbooncake als toiletartikelen, tang yuan zoete knoedel als handcrème en gestoomd broodje & amp; Tainan-cake met bruine suikerbroodjes als theeservies. Het cultureel erfgoed van Tainan zou wijdverspreid kunnen zijn over de wereld, aangezien het hotel een mooi platform is om de lokale cultuur te promoten.

Gelamineerde Bamboe Kruk

Kala

Gelamineerde Bamboe Kruk Kala, een kruk gemaakt van gelamineerd bamboe met een intrekbaar mechanisme in de centrale as. Met een oliepapier paraplu-structuur als inspiratiebron, werd de gelamineerde bamboestrip met warmte gebakken en vastgeklemd in de houten mal die in vorm boog, wat zijn eenvoud en oosterse charme toonde. Interessant is dat de elasticiteit van de ontworpen gelamineerde bamboestructuur en het intrekbare mechanisme in de centrale as, iemands interactie zal vinden wanneer hij op Kala-kruk zit, hij licht en soepel zal dalen, en wanneer hij opstaat van Kala-kruk, zal hij weer opstijgen naar zijn positie .