Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopcentrum

HuiSheng Lanhai

Verkoopcentrum Met het oceaanthema van het scèneontwerp, geef je de ruimteziel een nieuwe dimensie, met het pixelvierkant als het visuele communicatie-element, laat de kinderen in het spel de ontdekking van leren en groeien de kern van de zaak worden, de positionering van de vrije ruimte presenteert de fantasie-effect van onderwijs in plezier. Van de vorm, schaal, kleurfaciliteit, structuur tot psychologische zintuiglijke ervaring, het concept van ruimte gaat door en verrijkt wanneer alle elementen zijn geïntegreerd en botsen.

Spreker

Black Hole

Spreker Black Hole ontworpen op basis van moderne intelligente technologie, en het is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het kan worden aangesloten op elke mobiele telefoon met verschillende platforms, en er is een USB-poort voor aansluiting op externe draagbare opslag. Het ingebedde licht zou als bureaulamp kunnen worden gebruikt. Ook maakt het aantrekkelijke uiterlijk van Black Hole het zo aantrekkelijk dat huishoudartikelen kunnen worden gebruikt in interieurontwerp.

Draagbare Bluetooth-Luidspreker

Black Box

Draagbare Bluetooth-Luidspreker Dit is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het is licht en klein en heeft een emotionele vorm. Ik heb de Black Box-luidsprekervorm ontworpen door de vorm van de golven te vereenvoudigen. Om naar het stereogeluid te luisteren, heeft het twee luidsprekers, links en rechts. Ook deze twee luidsprekers maken elk deel uit van de golfvorm. Een daarvan is een positieve golfvorm en een negatieve golfvorm. voor gebruik kan dit apparaat via Bluetooth verbinding maken met andere elektronische apparaten, zoals mobiel en computer, en het geluid afspelen. Het heeft ook het delen van de batterij. Door twee luidsprekers samen te stellen, verschijnt er een zwarte doos op de tafel wanneer deze niet in gebruik is.

Verkoopcentrum

Ad Jinli

Verkoopcentrum Dit project heeft de oude gebouwen in het stedelijk perceel gerenoveerd en geeft de nieuwe functionele missie aan de gebouwen om aan de nieuwe functionele eisen te voldoen. Ontwerpers proberen mensen ertoe te brengen de moderne stijl in de stad met vier niveaus te accepteren, van de transformatie van de gevel van het gebouw tot het ontwerp van interieurdecoratie om de integriteit van de uitvoering van het project te waarborgen.

Draagbare Luidspreker

Seda

Draagbare Luidspreker Seda is een functioneel apparaat op basis van intelligentietechnologie. De pennenhouder in het midden is een ruimte-organizer. Ook maken digitale functies zoals de USB-poort en Bluetooth-verbinding het als een draagbare speler en luidspreker met een thuisgebruiksaanpassing. Een lichtbalk die in het externe lichaam is ingebed, werkt als bureaulamp. Ook maakt de aantrekkelijke uitstraling van luxe het zo aantrekkelijk dat huisraad kan worden gebruikt in het interieurontwerp. Ook het beter benutten van de ruimte is een van de essentiële kenmerken van Seda.

Kantoor

Phuket VIP Mercury

Kantoor Gebaseerd op het thema openheid en diepgaande merkverkenning, verkende het ontwerp en creëerde een visuele integratie van visuele uitbreidbaarheid en merkverhaal met de planeet als het belangrijkste creatieve element. Het plan loste de volgende drie problemen op met nieuwe visuele denkwijzen: de balans tussen openheid van de ruimte en functies; Indeling en combinatie van functionele ruimtes in de ruimte; De regelmaat en verandering van de ruimtelijke basisstijl.