Design tijdschrift
Design tijdschrift
Zelfgemaakte Pastamachine

Hidro Mamma Mia

Zelfgemaakte Pastamachine Hidro Mama Mia is een sociaal-culturele redding door de Italiaanse gastronomie. Extreem gebruiksvriendelijk, licht en compact, gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Het maakt een veilige hoge productiviteit mogelijk, waardoor het gezin een aangename kookervaring krijgt in het dagelijkse leven en de interactie met vrienden. De motor is volledig geïntegreerd in de transmissieset en biedt kracht, robuustheid en veilig gebruik, en biedt ook eenvoudige reiniging en ondersteuning. Het snijdt deeg met verschillende diktes en kan een verscheidenheid aan gerechten bereiden: pasta, noedels, lasagne, brood, gebak, pizza en meer.

Naam van het project : Hidro Mamma Mia, Naam van de ontwerper : Arbo Design, Naam van de cliënt : ARBO design.

Hidro Mamma Mia Zelfgemaakte Pastamachine

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.