Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Glazov

Huisstijl Glazov is een meubelfabriek in een stad met dezelfde naam. De fabriek maakt goedkope meubels. Omdat het ontwerp van dergelijke meubels nogal generiek is, werd besloten om het communicatieconcept te baseren op de originele "houten" 3D-letters, woorden die uit dergelijke letters bestaan, symboliseren meubelsets. Letters vormen woorden "meubilair", "slaapkamer" enz. Of namen van verzamelingen, ze zijn gepositioneerd om op meubelstukken te lijken. De geschetste 3D-letters lijken op meubelschema's en kunnen worden gebruikt op briefpapier of op fotografische achtergronden voor merkidentificatie.

Wastafel

Angle

Wastafel Er zijn veel wastafels met een uitstekend ontwerp in de wereld. Maar we bieden aan om dit ding vanuit een nieuwe invalshoek te bekijken. We willen de kans geven om te genieten van het proces van het gebruik van de gootsteen en zo noodzakelijke maar niet-esthetische details verbergen als afvoergat. De "Hoek" is het laconieke ontwerp, waarin alle details zijn doordacht voor comfortabel gebruik en reinigingssysteem. Tijdens het gebruik zie je het afvoergat niet, alles ziet eruit alsof het water gewoon verdwijnt. Dit effect, geassocieerd met een optische illusie, wordt bereikt door een speciale locatie van de gootsteenoppervlakken.

Lettertype

Red Script Pro typeface

Lettertype Red Script Pro is een uniek lettertype dat is geïnspireerd op nieuwe technologieën en gadgets voor alternatieve vormen van communicatie en ons op harmonieuze wijze verbindt met zijn gratis briefvormen. Geïnspireerd door de iPad en ontworpen in Brushes, komt het tot uiting in een unieke schrijfstijl. Het bevat Engels, Grieks en het Cyrillische alfabet en ondersteunt meer dan 70 talen.

Draagbare Luidspreker

Ballo

Draagbare Luidspreker De Zwitserse ontwerpstudio BERNHARD | BURKARD ontwierp een unieke speaker voor OYO. De vorm van de luidspreker is een perfecte bol zonder echte standaard. De BALLO speaker legt, rolt of hangt voor een 360 graden muziekervaring. Het ontwerp volgt principes van minimalistisch ontwerp. Een kleurrijke riem versmelt twee hersenhelften. Het beschermt de luidspreker en verhoogt de bastonen wanneer hij op een oppervlak ligt. De speaker wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij en is compatibel met de meeste audioapparaten. De 3,5 mm-aansluiting is een gewone stekker voor een koptelefoon. De BALLO speaker is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren.

Ring

Pollen

Ring Elk stuk is een interpretatie van een fragment uit de natuur. De natuur wordt een voorwendsel om juwelen tot leven te wekken door te spelen met texturen, lichten en schaduwen. Het doel is om een juweel te voorzien van geïnterpreteerde vormen zoals de natuur ze zou ontwerpen met zijn gevoeligheid en sensualiteit. Alle stukken zijn met de hand gemaakt om de texturen en de bijzonderheden van het juweel te versterken. De stijl is puur om de substantie van het plantaardige leven te bereiken. Het resultaat geeft een stuk dat zowel uniek als tijdloos is en diep verbonden is met de natuur.

Individuele Huisthermostaat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuele Huisthermostaat De thermostaat voor smartphone heeft een minimalistisch, elegant ontwerp dat in strijd is met traditionele thermostaatontwerpen. De doorschijnende kubus verandert in een oogwenk van wit naar kleur. Het enige wat u hoeft te doen is een van de 5 verwisselbare kleurenfilms op de achterkant van het apparaat aanbrengen. Zacht en licht, de kleur geeft een delicaat vleugje originaliteit. Fysieke interacties worden tot een minimum beperkt. Met een simpele aanraking kan de temperatuur worden gewijzigd terwijl alle andere bedieningselementen vanaf de smartphone van de gebruiker worden gemaakt. Het E-ink scherm gekozen vanwege zijn ongeëvenaarde kwaliteit en minimaal energieverbruik.