Design tijdschrift
Design tijdschrift
Watchfaces-Applicaties

genuse

Watchfaces-Applicaties Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine zijn series kloktoepassingen die speciaal zijn uitgevonden voor het I'm Watch-apparaat. Apps zijn origineel, eenvoudig en esthetisch van ontwerp, van toekomstige etnische over sci-fi-stijl tot digitale zaken. Alle watchfaces graphics zijn verkrijgbaar in 9 kleuren - passend bij de I'm Watch kleurencollectie. Dit is een geweldig moment voor een nieuwe manier om onze tijd te laten zien, lezen en begrijpen. www.genuse.eu

Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie

Ludovico Office

Lade-, Stoel- En Bureaucombinatie Net als bij het Ludovico-hoofdmeubilair, heeft deze kantoorversie uiteraard hetzelfde principe: een volle stoel in een la verbergen zonder dat de stoel wordt opgemerkt en gezien als onderdeel van het hoofdmeubilair. De meesten zullen denken dat de stoelen nog een paar lades zijn. Pas als hij naar achteren wordt getrokken, zien we een stoel letterlijk uit zo'n drukke ruimte met lades komen. Inspiratie kwam voor een groot deel uit een bezoek aan de kaste van Pittamiglio en al zijn symbolische, verborgen boodschappen, evenals verborgen en onverwachte deuren of volle kamers.

Watchface-Verzameling

TTMM (after time)

Watchface-Verzameling ttmm presenteert een verzameling watchface-apps, ontworpen voor smartwatches met zwart-witte 144 × 168 pixelschermen zoals Pebble en Kreyos. U vindt hier 15 modellen met eenvoudige, elegante en esthetische wijzerplaat-apps. Omdat ze zijn gemaakt van pure energie, lijken ze meer op geesten dan op echte dingen. Deze horloges zijn de meest economische en milieuvriendelijke die ooit bestaan hebben.

Tijdschrift

Going/Coming

Tijdschrift Gebaseerd op het idee van vertrekken en aankomsten is dit bestuursmagazine opgesplitst in twee delen: Going / Coming. Going gaat over Europese steden, reiservaringen en tips om naar het buitenland te gaan. Bevat in elke editie een paspoort van een beroemdheid. Het paspoort van "Republic of Travellers" bevat persoonlijke informatie over die persoon en zijn interview. Komen gaat helemaal over het idee dat het beste van een reis is om naar huis terug te keren. Het gaat over huisdecoratie, koken, activiteiten die met ons gezin te maken hebben en artikelen om beter van ons huis te genieten.

Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender De ZOO is een papieren knutselset voor het maken van zes dieren, die elk dienen als een kalender van twee maanden. Beleef een leuk jaar met je "kleine dierentuin"! Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".