Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanisch leven is een kalender die het prachtige plantenleven in één blad belicht. Open het laken en zet het op de basis om te genieten van een verscheidenheid aan plantenpop-ups. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Berichtkaart

Pop-up Message Card “Leaves”

Berichtkaart Bladeren zijn berichtkaarten met pop-up bladmotieven. Fleur je berichten op met een expressief vleugje seizoensgroen. Wordt geleverd in een set van vier verschillende kaarten met vier enveloppen. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Kalender

Calendar 2014 “ZOO”

Kalender De ZOO paper craft kit is eenvoudig te monteren. Geen lijm of schaar nodig. Monteer door onderdelen met dezelfde markering aan elkaar te bevestigen. Elk dier krijgt een kalender van twee maanden. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Kalender

Calendar 2014 “Safari”

Kalender Safari is een papieren dierenkalender. Verwijder en monteer de 6 bladen met 2 maandkalenders aan de zijkanten. Vouw het lijf en de gewrichtsdelen langs de plooien, bekijk de markeringen op de gewrichten en pas ze in elkaar zoals afgebeeld. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Fles Decor

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Fles Decor De goudglanzende "Litouwse wodka Gold. Black Edition 'heeft zijn exclusieve look geërfd van Litouwse volkskunst. Rhombus en herringbones, gecombineerd met kleine vierkantjes, zijn veel voorkomende patronen in de Litouwse volkskunst. Hoewel verwijzing naar deze nationale motieven modernere vormen kreeg, werden mysterieuze reflecties uit het verleden omgevormd tot moderne kunst. Overheersende gouden en zwarte kleuren benadrukken het uitzonderlijke wodkafiltratieproces door kolen en gouden filters. Dit is wat Litouwse wodka Gold maakt. Black Edition ”zo delicaat en kristalhelder.

Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Ontwerp een kamer, breng de seizoenen binnen - De Bloemenkalender wordt geleverd met een vaasontwerp met 12 verschillende bloemen. Fleur je leven elke maand op met een seizoensbloem. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.