Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wijnetiketontwerp

314 pi

Wijnetiketontwerp Experimenteren met wijnproeven is een nooit eindigend proces dat leidt tot nieuwe wegen en uiteenlopende aroma's. De oneindige reeks pi, het irrationele getal met de eindeloze decimalen zonder de laatste te kennen, vormde de inspiratie voor de naam van deze wijnen zonder sulfieten. Het ontwerp is bedoeld om de kenmerken van de 3,14-wijnseries in de schijnwerpers te zetten in plaats van ze te verbergen tussen afbeeldingen of grafische afbeeldingen. Door een minimalistische en eenvoudige benadering te volgen, toont het label alleen de echte kenmerken van deze natuurlijke wijnen zoals ze kunnen worden waargenomen in het notitieboek van de oenoloog.

Boek

ZhuZi Art

Boek Een serie boekuitgaven voor de verzamelde werken van traditionele Chinese kalligrafie en schilderkunst wordt uitgegeven door Nanjing Zhuzi Art Museum. Met zijn lange geschiedenis en elegante techniek, worden de traditionele Chinese schilderijen en kalligrafie gekoesterd vanwege hun zeer artistieke en praktische aantrekkingskracht. Bij het ontwerpen van de collectie zijn abstracte vormen, kleuren en lijnen gebruikt om een consistente sensualiteit te creëren en de lege ruimte in de schets te benadrukken. Het moeiteloze valt samen met kunstenaars in traditionele schilder- en kalligrafiestijlen.

Fotografie

The Japanese Forest

Fotografie The Japanese Forest is ontleend aan een Japans religieus perspectief. Een van de Japanse oude religies is animisme. Animisme is een overtuiging dat niet-menselijke wezens, stillevens (mineralen, artefacten, enz.) En onzichtbare dingen ook een bedoeling hebben. Fotografie lijkt hier op. Masaru Eguchi fotografeert iets dat gevoel in het onderwerp geeft. Bomen, gras en mineralen voelen de wil van het leven. En zelfs artefacten zoals dammen die lang in de natuur zijn gebleven, voelen de wil. Net zoals je de ongerepte natuur ziet, zal de toekomst het huidige landschap zien.

Cosmetica-Collectie

Woman Flower

Cosmetica-Collectie Deze collectie is geïnspireerd op de overdreven kledingstijlen van middeleeuwse Europese dames en de vormen van vogelperspectief. De ontwerper haalde de vormen van de twee eruit en gebruikte ze als creatieve prototypes en combineerde ze met productontwerp om een unieke vorm en gevoel voor mode te creëren, met een rijke en dynamische vorm.

Boekontwerp

Josef Koudelka Gypsies

Boekontwerp Josef Kudelka, een wereldberoemde fotograaf, heeft zijn fototentoonstellingen in veel landen over de hele wereld gehouden. Na lang wachten werd eindelijk een Kudelka-tentoonstelling met zigeunerthema gehouden in Korea en werd zijn fotoboek gemaakt. Omdat het de eerste tentoonstelling in Korea was, was er een verzoek van de auteur dat hij een boek wilde maken zodat hij Korea kon voelen. Hangeul en Hanok zijn Koreaanse letters en architectuur die Korea vertegenwoordigen. Tekst verwijst naar de geest en architectuur betekent de vorm. Geïnspireerd door deze twee elementen, wilde een manier ontwerpen om de kenmerken van Korea tot uitdrukking te brengen.

Openbare Kunst

Flow With The Sprit Of Water

Openbare Kunst Vaak worden gemeenschapsmilieus vervuild door de inter- en intra-persoonlijke dissonanten van hun bewoners, wat resulteert in zichtbare en onzichtbare chaos in de omgeving. Het onbewuste effect van deze aandoening is dat bewoners in onrust vervallen. Deze gebruikelijke en cyclische agitatie heeft invloed op lichaam, geest en ziel. De sculpturen begeleiden, verzorgen, zuiveren en versterken de positieve "chi" van een ruimte, met de nadruk op aangename en vredige resultaten. Met een subtiele verschuiving in hun omgeving wordt het publiek geleid naar een balans tussen hun innerlijke en uiterlijke realiteit.