Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sapverpakking

Pure

Sapverpakking De basis voor het concept van Pure Juice is een emotioneel element. Het ontwikkelde naamgevings- en ontwerpconcept zijn gericht op de gevoelens en emoties van de klant, ze dienen om de persoon vlak naast de benodigde plank te stoppen en deze te laten kiezen uit de veelheid aan andere merken. De verpakking drukt de effecten uit van fruitextracten, de kleurrijke patronen direct gedrukt op een glazen fles die lijkt in de vorm van fruit. Het benadrukt visueel het imago van natuurlijke producten.

Kunstinstallatie

Pretty Little Things

Kunstinstallatie Pretty Little Things verkent de wereld van medisch onderzoek en de ingewikkelde beelden die onder de microscoop worden gezien, en interpreteert deze opnieuw in moderne abstracte patronen door de explosies van een levendig fluor-kleurenpalet. Meer dan 250 meter lang, met meer dan 40 individuele kunstwerken is het een grootschalige installatie die de schoonheid van onderzoek aan het publiek laat zien.

Installatie

The Reflection Room

Installatie Geïnspireerd door de kleur rood, die geluk symboliseert in de Chinese cultuur, is The Reflection Room een ruimtelijke ervaring die volledig is gecreëerd uit rode spiegels om een oneindige ruimte te creëren. Binnenin speelt typografie de rol van het verbinden van het publiek met elk van de belangrijkste waarden van het Chinese Nieuwjaar en zet het mensen aan om na te denken over het afgelopen jaar en het komende jaar.

Evenementactivering

Home

Evenementactivering Home omarmt de nostalgie van iemands persoonlijke woning en is een combinatie van oud en nieuw. Vintage schilderijen uit 1960 bedekken de achterwand, kleine persoonlijke aandenkens zijn verspreid over de display. Samen zijn deze dingen met elkaar verweven in een massa touw die samen één verhaal vormen, waar in afwachting van waar de toeschouwer staat, het een boodschap onthult.

Kunstinstallatie

The Future Sees You

Kunstinstallatie The Future Sees You presenteert de schoonheid van het optimisme dat wordt omarmd door de jonge creatieve volwassene - de toekomstige denkers, innovators, ontwerpers en kunstenaars van jouw wereld. Een dynamisch visueel verhaal, geprojecteerd door 30 vensters op 5 niveaus, de ogen flitsen door een levendig kleurenspectrum en lijken soms de menigte te volgen terwijl ze met vertrouwen de nacht in kijken. Door deze ogen zien ze de toekomst, de denker, vernieuwer, ontwerper en kunstenaar: de creatievelingen van morgen die de wereld zullen veranderen.

Sigarettenfilter

X alarm

Sigarettenfilter X alarm, is een alarm voor rokers om ze te laten beseffen wat ze zichzelf aandoen terwijl ze het doen. Dit ontwerp is een nieuwe generatie sigarettenfilters. Dit ontwerp kan een goede vervanging zijn voor dure advertenties tegen roken en heeft meer invloed op de geest van rokers dan welke andere negatieve reclame dan ook. met elke trek zal de schets duidelijker lijken, dus met elke trek zul je zien dat je hart donkerder wordt en je weet wat er met je gebeurt.