Design tijdschrift
Design tijdschrift
Poster

Cells

Poster Op 19 juli 2017 bouwde PIY een klein gebouw in Melbourne, Australië. Het is een klein kasteel dat is samengesteld uit 761 componenten en ze noemden het "Cellen". De knooppunten zijn ontworpen als de met de hand gedraaide schroefdraadpen en rechte pen, die wordt samengevat als "Oost-pen". West Mortise & quot ;. U vindt hun producten, waaronder variabele planken, studie- en schoenenrekken, enz., Die allemaal worden opgebroken en weer in elkaar worden gezet tot een organisme. En dan zul je hun verlangen voelen om vrij te groeien.

Verpakking Voor Thee

Seven Tea House

Verpakking Voor Thee Tea Hall Brand, die het beeld neemt van het vrij en ontspannen morsen en verspreiden van thee, het concept van het thee zetten, sterk of zwak, onvoorspelbaar transformerend, als het element van het schilderen van thee tijdens het proeven van thee. De nonchalante charme van het nemen van thee als inkt en het gebruik van de vinger als pen, en de uitgestrekte geest van de theehalfamilie die met het landschap leeft, schetsen. Het originele ontwerp van de verpakking straalt een gezellige sfeer uit en geeft uitdrukking aan de aangename tijd van het leven met thee.

Merkpromotie

Project Yellow

Merkpromotie Project Yellow is een alomvattend kunstproject dat het visuele concept van Everything is Yellow construeert. Volgens de kernvisie zullen er in verschillende steden grote buitendisplays worden gemaakt en zal tegelijkertijd een reeks culturele en creatieve afgeleiden worden geproduceerd. Als visuele IP heeft Project Yellow een overtuigend visueel beeld en energiek kleurenschema om een uniforme kernvisie te vormen, die mensen onvergetelijk maakt. Geschikt voor grootschalige online en offline promotie en de output van visuele afgeleiden, het is een uniek ontwerpproject.

Visueel Ip-Ontwerp

Project Yellow

Visueel Ip-Ontwerp Project Yellow is een alomvattend kunstproject dat het visuele concept van Everything is Yellow construeert. Volgens de kernvisie zullen er in verschillende steden grote buitendisplays worden gemaakt en zal tegelijkertijd een reeks culturele en creatieve afgeleiden worden geproduceerd. Als visuele IP heeft Project Yellow een overtuigend visueel beeld en energiek kleurenschema om een uniforme kernvisie te vormen, die mensen onvergetelijk maakt. Geschikt voor grootschalige online en offline promotie en de output van visuele afgeleiden, het is een uniek ontwerpproject.

Herontwerp Van Merkidentiteit

InterBrasil

Herontwerp Van Merkidentiteit De inspiratie voor de heroverweging en herontwerp van het merk waren de veranderingen in modernisering en integratie in de bedrijfscultuur. Het ontwerp van het hart kon niet langer extern zijn aan het merk en inspireerde een partnerschap zowel intern met medewerkers, maar ook met klanten. Een geïntegreerde unie tussen voordelen, toewijding en kwaliteit van de dienstverlening. Van de vorm tot de kleuren, het nieuwe ontwerp integreerde het hart in de B en het gezondheidskruis in de T. het hart.

Merkontwerp

EXP Brasil

Merkontwerp Het ontwerp voor het merk EXP Brasil komt voort uit de principes van eenheid en partnerschap van het bedrijf. De mix tussen technologie en design toe te passen in hun projecten en op kantoor. Een typografisch element vertegenwoordigt de eenheid en kracht van dit bedrijf. Het letter X-ontwerp is solide en geïntegreerd, maar erg licht en technologisch. Het merk vertegenwoordigt het studioleven, met elementen in de letters, zowel op de positieve als de negatieve ruimte die mensen en design verenigt, individueel en collectief, eenvoudig met technologisch, lichtgewicht en robuust, professioneel en persoonlijk.