Design tijdschrift
Design tijdschrift
Briefopener

Memento

Briefopener Allemaal beginnen met dankbaar. Een reeks briefopeners die beroepen weerspiegelen: Memento is niet alleen een set gereedschappen, maar ook een reeks objecten die de dankbaarheid en gevoelens van de gebruiker uitdrukken. Door middel van productsemantiek en eenvoudige afbeeldingen van verschillende beroepen, geven de ontwerpen en de unieke manieren waarop elk Memento-stuk wordt gebruikt, de gebruiker verschillende oprechte ervaringen.

Naam van het project : Memento, Naam van de ontwerper : Bryan Leung, Naam van de cliƫnt : Bryan Leung.

Memento Briefopener

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.