Design tijdschrift
Design tijdschrift
Presales Office

Ice Cave

Presales Office Ice Cave is een showroom voor een klant die behoefte had aan een ruimte met unieke kwaliteit. Ondertussen in staat om verschillende eigenschappen van het Teheran Eye Project te presenteren. Afhankelijk van de functie van het project, een aantrekkelijke maar neutrale sfeer om de objecten en gebeurtenissen naar behoefte te tonen. Het gebruik van minimale oppervlaktelogica was het ontwerpidee. Een geĆÆntegreerd mesh-oppervlak is verspreid over de hele ruimte. De benodigde ruimte voor verschillende toepassingen wordt gevormd op basis van vreemde krachten in op- en neerwaartse richting die op het oppervlak worden uitgeoefend. Voor de fabricage is dit oppervlak opgedeeld in 329 panelen.

Winkel

Atelier Intimo Flagship

Winkel Onze wereld is in 2020 getroffen door een ongekend virus. Het eerste vlaggenschip van Atelier Intimo, ontworpen door O en O Studio, is geĆÆnspireerd op het concept van Rebirth of the Scorched Earth, wat de integratie van de genezende kracht van de natuur impliceert die de mensheid nieuwe hoop geeft. Terwijl een dramatische ruimte wordt gemaakt die bezoekers in staat stelt om momenten door te brengen met het verbeelden en fantaseren in dergelijke tijd en ruimte, wordt ook een reeks kunstinstallaties gecreĆ«erd om de ware kenmerken van het merk volledig te demonstreren. The Flagship is geen gewone winkelruimte, het is het podium van Atelier Intimo.

Sneakers Box

BSTN Raffle

Sneakers Box De taak was om een actiefiguur voor een Nike-schoen te ontwerpen en te produceren. Omdat deze schoen een wit slangenleerontwerp combineert met felgroene elementen, was het duidelijk dat de actiefiguur een slangenmens zou zijn. Ontwerpers hebben de figuur in zeer korte tijd geschetst en geoptimaliseerd als actiefiguur in de stijl van de bekende actiehelden. Vervolgens ontwierpen ze een kleine strip met een verhaal en produceerden dit figuurtje in 3D-printing met hoogwaardige verpakkingen.

Campagne- En Verkoopondersteuning

Target

Campagne- En Verkoopondersteuning Brainartist lanceert in 2020 een crossmediale campagne voor opdrachtgever Steitz Secura om nieuwe klanten te werven: met een sterk geĆÆndividualiseerde boodschap als gerichte postercampagne zo dicht mogelijk bij de poorten van potentiĆ«le klanten en een geĆÆndividualiseerde mailing met de bijpassende schoen uit de huidige collectie. De ontvanger ontvangt de bijpassende tegenhanger wanneer hij of zij een afspraak maakt met het verkoopteam. Het doel van de campagne was om Steitz Secura en het "matching" bedrijf als een perfect paar op te voeren. Brainartist ontwikkelde de complete zeer succesvolle campagne.

Bromfiets

Cerberus

Bromfiets Aanzienlijke verbeteringen in het motorontwerp zijn gewenst voor toekomstige voertuigen. Toch blijven er twee problemen bestaan: efficiƫnte verbranding en gebruiksvriendelijkheid. Dit omvat overwegingen van trillingen, rijgedrag van het voertuig, beschikbaarheid van brandstof, gemiddelde zuigersnelheid, uithoudingsvermogen, motorsmering, krukaskoppel en eenvoud en betrouwbaarheid van het systeem. Deze onthulling beschrijft een innovatieve 4-taktmotor die tegelijkertijd betrouwbaarheid, efficiƫntie en lage emissies biedt in ƩƩn enkel ontwerp.

Houten Speelgoed

Cubecor

Houten Speelgoed Cubecor is een eenvoudig maar ingewikkeld speelgoed dat het denkvermogen en de creativiteit van kinderen uitdaagt en hen vertrouwd maakt met kleuren en eenvoudige, complementaire en functionele fittingen. Door kleine blokjes aan elkaar te bevestigen wordt de set compleet. Diverse makkelijke verbindingen waaronder magneten, klittenband en pinnen worden in onderdelen gebruikt. Verbindingen zoeken en met elkaar verbinden, maakt de kubus compleet. Versterkt ook hun driedimensionaal begrip door het kind te overtuigen een eenvoudig en vertrouwd boekdeel in te vullen.