Design tijdschrift
Design tijdschrift
Theepot En Theekopjes

EVA tea set

Theepot En Theekopjes Deze verleidelijk elegante theepot met bijpassende kopjes heeft een onberispelijke schenking en is een genot om van te drinken. De ongewone vorm van deze theepot met het mengen en uitlopen van de tuit leent zich bijzonder goed voor een goede schenking. De bekers zijn veelzijdig en voelbaar om op verschillende manieren in uw handen te nestelen, omdat elke persoon zijn eigen benadering heeft om een beker vast te houden. Verkrijgbaar in glanzend wit met een verzilverde ring of zwart mat porselein met een glanzend wit deksel en wit omrande cups. Binnenfilter van roestvrij staal. AFMETINGEN: theepot: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopjes: 9 x 12 x 7,5 cm.

Klok

Zeitgeist

Klok De klok weerspiegelt de tijdgeest, die wordt geassocieerd met slimme, technische en duurzame materialen. Het hightech oppervlak van het product wordt weergegeven door een semi-torus carbon body en tijdweergave (lichte gaten). Carbon vervangt het metalen onderdeel, als een overblijfsel uit het verleden en benadrukt het functiegedeelte van de klok. Het ontbreken van een centraal deel laat zien dat innovatieve LED-indicatie het klassieke klokmechanisme vervangt. Zachte achtergrondverlichting kan worden aangepast onder de favoriete kleur van de eigenaar en een lichtsensor bewaakt de lichtsterkte.

Robotvoertuig

Servvan

Robotvoertuig Het is een project van servicevoertuig voor Resource Based Economy en vormt een netwerk met andere voertuigen. Een enkel systeem maakt communicatie met elkaar mogelijk, wat de efficiëntie van het passagiersvervoer verhoogt, evenals een toename van de efficiëntie door de beweging in de wegtrein (vermindering van de FX-factor, de afstand tussen voertuigen). De auto heeft onbemande bediening. Voertuig is symmetrisch: goedkoop te produceren. Het heeft vier zwenkwielen en de mogelijkheid om de beweging om te keren: manoeuvreren met grote afmetingen. Instappen ten opzichte van de communicatie verbetert de communicatie van passagiers.

Voedselvoeder

Food Feeder Plus

Voedselvoeder De Food Feeder Plus helpt niet alleen kinderen om alleen te eten, maar betekent ook meer zelfstandigheid voor de ouders. Baby's kunnen zichzelf vasthouden en erop zuigen en kauwen nadat u voedsel van hun ouders heeft fijngemaakt. De Food Feeder Plus heeft een grotere, flexibele siliconen zak om de groeiende eetlust van baby's te stillen. Het is een essentiële voeding die het de kleintjes mogelijk maakt om op een veilige manier te genieten van vers vast voedsel. Het voedsel hoeft niet gepureerd te worden. Plaats het voer eenvoudig in de siliconenzak, sluit de kliksluiting en baby's kunnen zichzelf voeden met vers voedsel.

Kunstmatige Topografie

Artificial Topography

Kunstmatige Topografie Big Furniture Like a Cave Dit is het bekroonde project dat de Grand Prize of Art in Container International Competition heeft gewonnen. Mijn idee is om het volume in een container uit te hollen om een amorfe ruimte als een grot te bouwen. Het is gemaakt van alleen plastic materiaal. Ongeveer 1000 vellen van het zachte plastic materiaal met een dikte van 10 mm werden in contourlijnvorm afgesneden en als een laag gelamineerd. Dit is niet alleen kunst maar ook groot meubilair. Omdat alle porties zo zacht zijn als een bank, en iemand die deze ruimte binnenkomt, kan ontspannen door de plaats te vinden die geschikt is voor de vorm van zijn eigen lichaam.

Binnenruimte

Chua chu kang house

Binnenruimte Het acupunctuurpunt in dit huis was om het omsloten gebied te verbinden tot een geheel nieuw beeld van rust. Door dit te doen, wordt een bepaalde historische en rauwe charme hersteld om de leegte van het huis te beschermen. De nieuwe accommodatie wordt afgesloten met een verrassing van interieur binnen een interieur; droge en natte keuken in een keuken en eetkamer in een keuken. De leefruimte werd ook onderbroken door een indrukwekkende kunstaanval die al snel de elektrische bedrading van de persoonlijke behuizing is geworden. Om de algehele nadruk aan te vullen, zijn plakjes warm licht nodig om over alle gekleurde muren te kleuren.