Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

calendar 2013 “Farm”

Kalender The Farm is een papieren dierenkalender met kitset. Volledig gemonteerd maakt het een prachtige miniatuurboerderij compleet met zes verschillende dieren. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Kapstok

Lande

Kapstok De kapstok was ontworpen als een zeer decoratieve en functionele kantoorsculptuur, een samensmelting van kunst en functie. De compositie werd ontworpen als een esthetische vorm om de kantoorruimte te verfraaien en om het meest iconische bedrijfskledingstuk van vandaag, de Blazer, te beschermen. Het eindresultaat is een zeer energiek en verfijnd stuk. Qua productie en verkoop was het stuk ontworpen om licht, sterk en in massa produceerbaar te zijn.

Led Hanglamp

Stratas.07

Led Hanglamp Met hoogwaardige verwerking en uitmuntendheid in elk detail streven we ernaar om een eenvoudig, schoon en tijdloos ontwerp te creëren. Vooral de Stratas.07, met zijn perfect symmetrische vorm, volgt absoluut de regels van deze specificatie. De ingebouwde Xicato XSM Artist Series LED-module heeft een kleurweergave-index> / = 95, een lichtsterkte van 880lm, een vermogen van 17W, een kleurtemperatuur van 3000 K - warm wit (2700 K / 4000 K beschikbaar op aanvraag) . De levensduur van de LED-modules wordt door de fabrikant aangegeven met 50.000 uur - L70 / B50 en de kleur is consistent gedurende de levensduur (1x2 stappen MacAdams gedurende de levensduur).

Kalender

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalender De Rocking Chair is een vrijstaande bureaukalender in de vorm van een miniatuurstoel. Volg de gids om een schommelstoel te monteren die heen en weer schommelt, net als een echte. Geef de huidige maand weer op de rugleuning en volgende maand op de stoel. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Elektrische Fiets

ICON E-Flyer

Elektrische Fiets ICON en Vintage Electric hebben samengewerkt om deze tijdloze elektrische fiets te ontwerpen. Ontworpen en gebouwd in Californië in laag volume, combineert de ICON E-Flyer vintage design met moderne functionaliteit, om een onderscheidende en capabele persoonlijke transportoplossing te creëren. Functies omvatten een bereik van 35 mijl, een topsnelheid van 22 MPH (35 MPH in racemodus!) En een oplaadtijd van twee uur. Externe USB-connector en oplaadpunt, regeneratief remmen en componenten van de hoogste kwaliteit. www.iconelectricbike.com

Kalender

calendar 2013 “Town”

Kalender The Town is een papieren knutselpakket met onderdelen die vrij kunnen worden geassembleerd tot een kalender. Stel gebouwen in verschillende vormen samen en geniet van het creëren van uw eigen kleine stad. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".