Design tijdschrift
Design tijdschrift
Paviljoen

ResoNet Sinan Mansions

Paviljoen ResoNet Pavilion is gemaakt in opdracht van Sinan Mansions in Shanghai voor de viering van Chinees Nieuwjaar 2017. Het bestaat uit een tijdelijk paviljoen plus een interactieve LED-licht "resonet" bevestigd in het binnenoppervlak. Het maakt gebruik van Low-Fi-technieken om de resonantiefrequenties die inherent zijn aan de natuurlijke omgeving, te visualiseren via de interactie van het publiek en de omliggende elementen die worden gedetecteerd door een LED-net. Het paviljoen verlicht de openbare ruimte als reactie op trillingsprikkels. Behalve dat bezoekers kunnen komen om Lentefestival wensen te doen, kan het ook gebruikt worden als podium.

Servicekantoor

Miyajima Insurance

Servicekantoor Het concept van het project is "om het kantoor met de stad te verbinden" door te profiteren van de omgeving. De site bevindt zich op de plek waar overzichten van de stad staan. Om dit te bereiken is gekozen voor een tunnelvormige ruimte, die doorloopt vanaf de toegangspoort tot aan het einde van de kantoorruimte. De lijn van het plafondhout en de zwarte opening die is aangebracht, lichten en airconditioningarmaturen benadrukken de richting naar de stad.

Fauteuil

Lollipop

Fauteuil De Lollipop fauteuil is een combinatie van ongebruikelijke vormen en modieuze kleuren. De silhouetten en kleurelementen moesten er in de verte uitzien als snoep, maar tegelijkertijd moest de fauteuil passen in interieurs van verschillende stijlen. De vorm van de chupa-chups vormde de basis van de armleuningen en de rugleuning en zitting zijn gemaakt in de vorm van klassieke snoepjes. De Lollipop fauteuil is gemaakt voor mensen die van gedurfde beslissingen en mode houden, maar functionaliteit en comfort niet willen opgeven.

Gestoffeerde Akoestische Panelen

University of Melbourne - Arts West

Gestoffeerde Akoestische Panelen Onze opdracht was om een groot aantal met stof omwikkelde akoestische panelen te leveren en te installeren in verschillende maten, hoeken en vormen. De eerste prototypes zagen veranderingen in zowel het ontwerp als de fysieke manier om deze panelen te installeren en op te hangen aan de wanden, plafonds en de onderkant van de trappen. Op dat moment realiseerden we ons dat de huidige gepatenteerde ophangsystemen voor plafondpanelen niet toereikend waren voor onze behoeften en we hebben onze eigen ontworpen.

Krultang

Nano Airy

Krultang De nano luchtige krultang maakt gebruik van een innovatieve negatieve ionentechnologie. Houdt lange tijd gladde textuur, zacht glanzende krul. De krulpijp heeft een nano-keramische coating ondergaan, voelt zeer glad aan. Het krult het haar teder en snel met de warme lucht van de negatieve ionen. In vergelijking met krultangen zonder lucht kun je finishen in een zachtere haarkwaliteit. De basiskleur van het product is zacht, warm en puur mat wit, en de accentkleur is roze goud.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Er zijn tegenwoordig nogal wat van deze gemengde eigentijdse ontwerpen op de markt hier in China, meestal gebaseerd op traditionele ontwerpen, maar met moderne materialen of nieuwe uitdrukkingen. Yuyuyu is een Chinees restaurant, ontwerper heeft een nieuwe manier gecreëerd om oosters design uit te drukken, een nieuwe installatie bestaande uit lijnen en stippen, die zich uitstrekken van de deur naar de binnenkant van het restaurant. Met de verandering der tijden verandert ook de esthetische waardering van mensen. Voor hedendaags oosters design is innovatie zeer noodzakelijk.