Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotelrenovatie

Renovated Fisherman's House

Hotelrenovatie Het SIXX hotel is gelegen in het dorp Houhai aan de Haitang Bay in Sanya. De Chinese Zuidzee ligt op 10 meter afstand tegenover het hotel, en de Houhai staat bekend als het paradijs van de surfer in China. De architect transformeerde het oorspronkelijke gebouw met drie verdiepingen, dat jarenlang dienst doet aan een lokale vissersfamilie, tot een resort-hotel met een surfthema, door de oude structuur te versterken en de ruimte binnenin op te knappen.

Uitschuifbare Tafel

Lido

Uitschuifbare Tafel De Lido kan worden opgevouwen tot een kleine rechthoekige doos. Opgevouwen dient het als opbergdoos voor kleine spullen. Als ze de zijplaten optillen, steken de gezamenlijke poten uit de doos en verandert Lido in een theetafel of een klein bureau. Evenzo, als ze de zijplaten aan beide zijden volledig uitvouwen, verandert deze in een grote tafel, met de bovenste plaat met een breedte van 75 cm. Deze tafel kan gebruikt worden als eettafel, vooral in Korea en Japan waar zittend op de grond zitten tijdens het eten een gangbare cultuur is.

Weekendverblijf

Cliff House

Weekendverblijf Dit is een vissershut met uitzicht op de bergen, aan de oever van de Heaven River ('Tenkawa' in het Japans). Gemaakt van gewapend beton, de vorm is een eenvoudige buis van zes meter lang. Het bermeinde van de buis wordt tegengewichten en diep in de grond verankerd, zodat deze horizontaal vanaf de oever uitsteekt en boven het water hangt. Het ontwerp is eenvoudig, het interieur is ruim en het dek aan de rivier is open voor de lucht, de bergen en de rivier. Gebouwd onder het wegniveau, is alleen het dak van de cabine zichtbaar vanaf de kant van de weg, dus de constructie belemmert het zicht niet.

Geschenkverpakkingen Voor Taarten

Marais

Geschenkverpakkingen Voor Taarten Geschenkverpakkingen voor taarten (financier). De afbeelding toont de doos van 15 cake-formaat (twee octaven). Gewoonlijk zetten geschenkdozen alle taarten gewoon netjes op een rij. Hun dozen met individueel verpakte cakes zijn echter anders. Ze bespaarden kosten door zich te concentreren op slechts één ontwerp, en door gebruik te maken van alle zes de oppervlakken, konden ze elk type toetsenbord opnieuw creëren. Met dit ontwerp kunnen ze elk toetsenbordformaat maken, van kleine toetsenborden tot volledige piano's met 88 toetsen, en zelfs nog groter. Voor een octaaf van 13 toetsen gebruiken ze bijvoorbeeld 8 cakes. En een vleugelpiano met 88 toetsen zou een geschenkdoos met 52 taarten zijn.

Merkidentiteit

SioZEN

Merkidentiteit Siozen introduceert een nieuw revolutionair hygiënesysteem op hoog niveau dat uw ruimteoppervlakken, handen en lucht op unieke wijze transformeert in een krachtig beschermingssysteem tegen microbiële / toxische vervuiling. Moderne bouwmethoden zijn geweldig om ons een betere energie-efficiëntie en comfort te bieden, maar dat heeft een prijs. Strakkere en tochtvrije gebouwen dragen bij aan de vorming van talloze verontreinigende stoffen. Zelfs als het ventilatiesysteem van het gebouw goed is ontworpen en goed wordt onderhouden, blijft vervuiling binnenshuis een serieus probleem. Er zijn nieuwe benaderingen nodig.

Verpakking

The Fruits Toilet Paper

Verpakking Veel bedrijven en winkels in heel Japan geven klanten een rol toiletpapier als een nieuwigheidscadeau om hun waardering te tonen. Het Fruit Toilet Paper is ontworpen om klanten te imponeren met zijn schattige stijl, perfect voor dergelijke gelegenheden. Er zijn 4 ontwerpen om uit te kiezen: Kiwi, Aardbei, Watermeloen en Sinaasappel. Sinds de aankondiging van het ontwerp en de release van het product, is het geïntroduceerd in meer dan 50 media, waaronder tv-stations, tijdschriften en websites, in 23 steden in 19 landen.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.