Design tijdschrift
Design tijdschrift
Klimtoren

Wisdom Path

Klimtoren De niet-functionerende watertoren is door het management van de werkplaats besloten om te reconstrueren tot een klimmuur. Het hoogste punt eromheen is goed zichtbaar buiten de werkplaats. Het heeft een schilderachtig uitzicht op het Senezh-meer, het werkplaatsgebied en het dennenbos rondom. Na afronding van hun studie nemen de studenten deel aan een ceremoniële klim naar de top van de toren als observatiepunt. Spiraalbeweging rond de toren is een symbool van het proces van het opdoen van ervaringen. En het hoogste punt is een symbool van levenservaring dat uiteindelijk verandert in de steen van wijsheid.

Schaakstokcake-Verpakking

K & Q

Schaakstokcake-Verpakking Dit is een verpakkingsontwerp voor gebakken goederen (stickcakes, financiers). Met een lengte / breedte-verhouding van 8: 1 zijn de zijkanten van deze hoezen extreem lang en zijn ze bedekt met een dambordpatroon. Het patroon loopt door op de voorkant, waar ook een centraal geplaatst venster is waardoor de inhoud van de hoes te zien is. Wanneer alle acht hoezen in deze cadeauset zijn uitgelijnd, wordt het prachtige geruite patroon van een schaakbord onthuld. K & amp; Q maakt uw speciale gelegenheid net zo elegant als de theetijd van een koning en een koningin.

Bibliotheekinterieurontwerp

Veranda on a Roof

Bibliotheekinterieurontwerp Kalpak Shah van Studio Course heeft het bovenste niveau van een penthouse-appartement in Pune, West-India, gereviseerd en een mix van binnen- en buitenkamers gecreëerd rondom een daktuin. De lokale studio, die ook in Pune is gevestigd, had tot doel de onderbenutte bovenste verdieping van het huis te transformeren in een gebied dat lijkt op de veranda van een traditioneel Indiaas huis.

Muziekinstrument

DrumString

Muziekinstrument Het combineren van twee instrumenten betekent dat een nieuw geluid geboren wordt, een nieuwe functie in het gebruik van instrumenten, een nieuwe manier om een instrument te bespelen, een nieuw uiterlijk. Ook nootschalen voor drums zijn zoals D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 en de snaarnootschalen zijn ontworpen in het EADGBE-systeem. De DrumString is licht en heeft een riem die over de schouders en de taille wordt vastgemaakt, dus het gebruik en vasthouden van het instrument zal gemakkelijk zijn en het geeft je de mogelijkheid om twee handen te gebruiken.

Wafeltaartverpakking

Miyabi Monaka

Wafeltaartverpakking Dit is een verpakkingsontwerp voor wafeltaart gevuld met bonenjam. De pakketten zijn ontworpen met tatami-motieven om een Japanse kamer op te roepen. Naast de pakketten bedachten ze ook een pakketontwerp in hoesstijl. Dit maakte het mogelijk om (1) een traditionele open haard te laten zien, een uniek kenmerk van een theesalon, en (2) theesalons te creëren in 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat en verschillende andere maten. De achterkant van de pakketten zijn versierd met andere ontwerpen dan het tatami-motief, zodat ze afzonderlijk kunnen worden verkocht.

Hotel

Shang Ju

Hotel Met de schoonheid van de natuur en de schoonheid van de mensheid, de definitie van City Resort Hotel, is het duidelijk dat het verschilt van lokale hotels. Gecombineerd met de lokale cultuur en leefgewoonten, voegt u elegantie en rijm toe aan gastenkamers en biedt u verschillende woonervaringen. Het ontspannen en rigoureuze werk van vakantie, vol elegantie, schoon en zacht leven. Onthul de gemoedstoestand die de geest verbergt en laat de gasten wandelen in de rust van de stad.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.