Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant Het project is een omgebouwd restaurant met drie verdiepingen in Nanjing, beslaat ongeveer 2.000 m². Naast catering en vergaderingen is er ook theecultuur en wijncultuur. Het decor verbindt een levendig nieuw Chinees gevoel van het plafond tot de stenen lay-out op de vloer. Het plafond is versierd met Chinese oude beugels en daken. Het vormt het belangrijkste ontwerpelement aan het plafond. Materialen zoals houtfineer, goudkleurig roestvrij staal en verf die een nieuw Chinees gevoel betekenen, worden met elkaar vermengd om een nieuw Chinees gevoel te creëren.

Fietshelm

Voronoi

Fietshelm De helm is geïnspireerd op de 3D Voronoi-structuur die wijdverspreid is in de natuur. Met een combinatie van parametrische techniek en bionica heeft de fietshelm een verbeterend extern mechanisch systeem. Het verschilt van de traditionele vlokbeschermingsstructuur door het onverkorte bionische mechanische 3D-systeem. Wanneer deze wordt geraakt door een externe kracht, vertoont deze structuur een betere stabiliteit. Met de balans tussen lichtheid en veiligheid wil de helm mensen een comfortabelere, modieuzere en veiligere fietshelm voor persoonlijke bescherming bieden.

Eten En Werken

Eatime Space

Eten En Werken Alle mensen hebben er recht op verbonden te worden met tijd en geheugen. Het woord Eatime klinkt als tijd in het Chinees. Eatime Space biedt locaties om mensen aan te moedigen om in vrede te eten, werken en herinneren. Het concept van tijd werkt nauw samen met de workshop, die met het verstrijken van de tijd veranderingen heeft ondergaan. Gebaseerd op de werkplaatsstijl, omvat het ontwerp de industriestructuur en de omgeving als basiselementen om ruimte te construeren. Eatime is een eerbetoon aan de puurste vorm van design door de elementen op subtiele wijze te vermengen die zich lenen voor zowel een rauw als afgewerkt decor.

Fotografische Kunst

Forgotten Paris

Fotografische Kunst Forgotten Paris zijn zwart-witfoto's van de oude metro's van de Franse hoofdstad. Dit ontwerp is een repertoire van plaatsen die maar weinig mensen kennen omdat ze illegaal en moeilijk toegankelijk zijn. Matthieu Bouvier verkent deze gevaarlijke plekken al tien jaar om dit vergeten verleden te ontdekken.

Draagtas

Totepographic

Draagtas Topografisch geïnspireerde draagtas, om te dienen als een gemakkelijke draagtas, vooral tijdens die drukke dagen doorgebracht met winkelen of boodschappen doen. De capaciteit van de draagtas is als een berg en kan veel dingen bevatten of dragen. Het orakelbeen vormt de algehele structuur van de zak, de topografische kaart vormt oppervlaktemateriaal, net als een oneffen bergoppervlak.

Brillenwinkel

FVB

Brillenwinkel De brillenwinkel probeert een unieke ruimte te creëren. door goed gebruik te maken van geëxpandeerd gaas met gaten van verschillende grootte door recombinatie en gelaagdheid en deze toe te passen van architectonische muur tot binnenplafond, wordt het kenmerk van concave lens getoond - verschillende effecten van speling en vaagheid. Met de toepassing van een concave lens met de hoekvariatie worden gedraaide en gekantelde effecten van afbeeldingen gepresenteerd op plafondontwerp en vitrinekasten. De eigenschap van een bolle lens, die de afmetingen van objecten naar believen verandert, komt tot uiting op de tentoonstellingswand.