Design tijdschrift
Design tijdschrift
Brandblusser En Vluchthamer

FZ

Brandblusser En Vluchthamer Voertuigveiligheidsuitrusting is essentieel. Brandblussers en veiligheidshamers, de combinatie van beide kan de vluchtefficiƫntie van het personeel verbeteren bij een auto-ongeluk. De ruimte in de auto is beperkt, dus dit apparaat is klein genoeg ontworpen. Hij kan overal in een personenauto worden geplaatst. Traditionele brandblussers voor voertuigen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en door dit ontwerp kan de voering gemakkelijk worden vervangen. Het is meer comfortabele grip, gemakkelijk voor gebruikers om te bedienen.

Gebeurtenisactivering

The Jewel

Gebeurtenisactivering De 3D Jewellery Box was een interactieve winkelruimte die het publiek uitnodigde om de nieuwste technologie in 3D-printen te gebruiken door hun eigen sieraden te maken. We werden uitgenodigd om de ruimte te activeren en dachten meteen: hoe kan een juwelendoos compleet zijn zonder een prachtig op maat gemaakt juweel erin? Het resultaat was een eigentijdse sculptuur die resulteerde in een prisma van kleur dat de schoonheid van reflecterend licht, kleur en schaduw omarmde.

Autonome Mobiele Robot

Pharmy

Autonome Mobiele Robot Autonome navigatierobot voor ziekenhuislogistiek. Het is een productservicesysteem om veilige en efficiƫnte leveringen uit te voeren, waardoor de kans dat de zorgverlener wordt blootgesteld aan ziek worden verkleind en pandemische ziekten tussen ziekenhuispersoneel en patiƫnten worden beperkt (COVID-19 of H1N1). Het ontwerp helpt bij het afhandelen van ziekenhuisbevallingen met gemakkelijke toegang en veiligheid, met behulp van ongecompliceerde gebruikersinteractie door middel van de vriendelijke technologie. De roboteenheden hebben de mogelijkheid om autonoom naar de binnenomgeving te gaan en hebben een gesynchroniseerde stroom met vergelijkbare eenheden, waardoor ze samen met robotteams kunnen werken.

Slimme Geurverspreider

Theunique

Slimme Geurverspreider Agarwood is zeldzaam en duur. Het aroma kan alleen worden verkregen door verbranding of extractie, binnenshuis gebruikt en door weinig gebruikers geboden. Om deze beperkingen te doorbreken, zijn er na 3 jaar inspanningen met meer dan 60 ontwerpen, 10 prototypes en 200 experimenten een slimme geurverspreider en natuurlijke, handgemaakte agarwood-tabletten gemaakt. Het demonstreert een nieuw mogelijk bedrijfsmodel en gebruikt context voor de agarhoutindustrie. Gebruikers kunnen eenvoudig een diffusor in een auto plaatsen, de tijd, de dichtheid en de variƫteit aan aroma gemakkelijk aanpassen en genieten van de meeslepende aromatherapie, waar ze ook gaan en wanneer ze rijden.

Automatische Sapcentrifuge

Toromac

Automatische Sapcentrifuge De Toromac is speciaal ontworpen met zijn krachtige uitstraling om een nieuwe manier te bieden om vers geperst sinaasappelsap te consumeren. Gemaakt voor maximale sapextractie, is het voor restaurants, cafetaria's en supermarkten en het premium ontwerp zorgt voor een vriendelijke ervaring met smaak, gezondheid en hygiƫne. Het heeft een innovatief systeem dat het fruit verticaal snijdt en de helften perst door middel van rotatiedruk. Dit betekent dat maximale prestaties worden bereikt zonder de schaal in te drukken of aan te raken.

Transformatieve Band

T Razr

Transformatieve Band In de nabije toekomst staat de explosieve ontwikkeling van elektrisch vervoer voor de deur. Als fabrikant van auto-onderdelen blijft Maxxis nadenken hoe het een haalbaar slim systeem kan ontwerpen dat kan deelnemen aan deze trend en zelfs kan helpen versnellen. T Razr is een slimme band die is ontwikkeld voor de behoefte. De ingebouwde sensoren detecteren actief verschillende rijomstandigheden en geven actieve signalen om de band te transformeren. De vergrote loopvlakken rekken uit en veranderen het contactoppervlak in reactie op het signaal, waardoor de tractieprestaties worden verbeterd.