Design tijdschrift
Design tijdschrift
De Kroonluchter

Bridal Veil

De Kroonluchter Dit kunst - kunstobject met licht aan. Ruime kamer met een plafond met een complex profiel, zoals stapelwolken. Kroonluchter past in een ruimte, vloeiend vloeiend van de voorwand naar het plafond. Kristallen en witte emailblaadjes in combinatie met de elastische buiging van dunne buisjes creëren het beeld van een vliegende sluier over de wereld. De overvloed aan licht en gouden gloed vliegende vogels creëren een gevoel van ruimte en vreugde.

Creditcard Loyaliteitsprogramma

Education Currency

Creditcard Loyaliteitsprogramma Dit is een loyaliteitsprogramma voor bankkaarten van een co-brand dat wordt gesponsord door de bank van de uitgever en de onderwijsinstelling van een partner die beloningen geeft in de vorm van rechten op leeruren die zich ophopen aan grotere eenheden die kredieturenrechten zijn die worden gegeven aan de kaarthouder met zijn uitgaven per kaart, opgebouwde kredieturenrechten zullen worden ingewisseld wanneer hij een opleiding volgt aan deze partneronderwijsinstelling. In ruil voor gegeven rechten op kredieturen, zal de bank met deze instelling afwikkelingsvergoedingen delen. Het doel van het project is om mensen financieel te ondersteunen om onderwijsdoelen en onderwijssector te bereiken.

Inleidende Ruimte Voor Horlogebeurs

Salon de TE

Inleidende Ruimte Voor Horlogebeurs Een inleidende ruimte-ontwerp van 1900 m2 was vereist, voordat bezoekers de 145 internationale horlogemerken binnen de Salon de TE verkenden. Om de verbeelding van de bezoeker van luxe levensstijl en romantiek te prikkelen, werd een "Deluxe Train Journey" ontwikkeld als hoofdconcept. Om dramatisering te creëren werd de ontvangsthal omgevormd tot een stationsthema overdag, afgewisseld met de avondtreinplatformscène van de binnenhal met levensgrote ramen van treinwagons die verhalende beelden uitstralen. Ten slotte opent een multifunctionele arena met een podium voor de verschillende merkvitrines.

Toeristische Attractie

In love with the wind

Toeristische Attractie Castle In love with the wind is een 20e-eeuwse residentie in een landschap van 10 hectare in de buurt van het dorp Ravadinovo, een gebied in het hart van de berg Strandza. Bezoek en geniet van wereldberoemde collecties, verbluffende architectuur en inspirerende familieverhalen. Ontspan te midden van idyllische tuinen, geniet van bos- en meerwandelingen en voel de geest van de sprookjes.

Toeristische Attractie

The Castle

Toeristische Attractie The Castle is een privéproject dat twintig jaar geleden in 1996 is gestart vanuit een droom uit de kindertijd om een eigen kasteel te bouwen, hetzelfde als in de sprookjes. De ontwerper is ook een architect, constructeur en de ontwerper van het landschap. Het belangrijkste idee van het project is om een plek te creëren voor gezinsrecreatie, zoals een toeristische attractie.

Educatief Product

Shine and Find

Educatief Product Het belangrijkste voordeel van dit product is het gemak van leren en geheugenverbetering. In Shine and Find wordt elke Constellatie praktisch gemaakt, en deze uitdaging wordt herhaaldelijk geoefend. Het houdt een duurzaam imago in gedachten. Op deze manier leren, praktisch en studeren en herhalen, is niet saai en maakt het geheugen duurzamer en leuker. Het is heel emotioneel, interactief, eenvoudig, puur, minimaal en modern.