Design tijdschrift
Design tijdschrift
Studentenflat

Koza Ipek Loft

Studentenflat Koza Ipek Loft is ontworpen door craft312 studio als een studentenpension en jeugdcentrum met een capaciteit van 240 bedden op een oppervlakte van 8000 m2. De bouw van Koza Ipek Loft werd voltooid in mei 2013. Over het algemeen is de toegang tot het pension, de toegang tot het jeugdcentrum, een restaurant, een conferentieruimte en foyer, studiehallen, kamers en administratieve kantoren in veelvouden van 12 verdiepingen tellend gebouw bestaande uit een innovatief, modern en comfortabele leefruimtes zijn ontworpen. Kamers voor 2 personen in de kerncellen gerangschikt per verdieping, twee compartimenten en een 24 persoons gebruik.

Kantoorgebouw

Jansen Campus

Kantoorgebouw Het gebouw is een opvallende nieuwe toevoeging aan de skyline, die het industriegebied en de oude stad met elkaar verbindt en zijn driehoekige vormen aanneemt van de traditionele schuine daken van Oberriet. Het project integreert innovatieve technologieƫn, omvat nieuwe details en materialen en voldoet aan de strikte Zwitserse 'Minergie'-normen voor duurzaam bouwen. De gevel is bekleed met een donker voorgepatineerd geperforeerd Rheinzink-gaas dat de dichtheid van de tonen van de houten gebouwen in de omgeving oproept. Werkplekken op maat zijn open en de geometrie van het gebouw snijdt uitzicht op het Rheintal uit.

Showroom

Segmentation

Showroom De zachte lijnen van schoenen kunnen niet over het hoofd worden gezien tijdens het interpreteren van de plek. Om de andere groep elegante schoenen te vertegenwoordigen die op deze plek worden weergegeven, een tweede laag plafond en acht exclusieve designverlichtingscomponenten, terwijl ze tegelijkertijd sfeer creƫren en tegelijkertijd het gevoel geven dat ze zich op deze plek voelen met een amorfe lijn.

Showroom

CHAMELEON

Showroom Het thema van de lounge is technologie die tentoonstellingsruimten bedient.Technologische lijnen op het plafond en de muren, ontworpen om de technologie uit te drukken van schoenen die in alle showrooms worden tentoongesteld, geĆÆmporteerd en geproduceerd in de fabriek die naast het gebouw staat. met vrije vorm, terwijl je idealiter verzamelt, gebruik dan CAD-CAM-technologie. Barrisol die in Frankrijk vervaardigt, mdf-lakmeubels die in de Europese kant van Istanbul produceren, RGB Led-systemen die in de Aziatische kant van Istanbul produceren, zonder meting en repetitie op het verlaagde plafond .

Woonhuis

Monochromatic Space

Woonhuis De Monochromatische Ruimte is een huis voor het gezin en het project ging over het transformeren van de leefruimte op het gehele maaiveld om de specifieke behoeften van de nieuwe eigenaren op te nemen. Het moet vriendelijk zijn voor ouderen; een eigentijds interieur hebben; ruime verborgen opslagruimtes; en het ontwerp moet worden opgenomen om oud meubilair te hergebruiken. Summerhaus D'zign werd aangesteld als adviseurs voor interieurontwerp die een functionele ruimte creƫerden voor het dagelijks leven.

Kinderkledingwinkel

PomPom

Kinderkledingwinkel De perceptie van de onderdelen en het geheel dragen bij aan een geometrie die gemakkelijk herkenbaar is en de nadruk legt op de te verkopen producten. De moeilijkheden werden tijdens de creatieve daad versterkt door een grote balk die de ruimte, al met kleine afmetingen, brak. De optie om het plafond te laten hellen, met de referentiematen van de etalage, de balk en de achterkant van de winkel, was het begin van de trekking naar de rest van het programma; circulatie, tentoonstelling, servicebalie, dressoir en opslag. Neutrale kleuren domineren de ruimte, onderbroken door sterke kleuren die de ruimte markeren en organiseren.