Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstinstallatieontwerp

Hand down the Tale of the HEIKE

Kunstinstallatieontwerp Driedimensionaal podiumontwerp met gebruikmaking van de hele podiumruimte. We tasten naar nieuwe Japanse dans, en dit is een ontwerp van de podiumkunst dat gericht was op de ideale vorm van hedendaagse Japanse dans. In tegenstelling tot traditionele Japanse dans tweedimensionale podiumkunst, driedimensionaal ontwerp dat profiteert van de hele podiumruimte.

Hotelrenovatie

Renovated Fisherman's House

Hotelrenovatie Het SIXX hotel is gelegen in het dorp Houhai aan de Haitang Bay in Sanya. De Chinese Zuidzee ligt op 10 meter afstand tegenover het hotel, en de Houhai staat bekend als het paradijs van de surfer in China. De architect transformeerde het oorspronkelijke gebouw met drie verdiepingen, dat jarenlang dienst doet aan een lokale vissersfamilie, tot een resort-hotel met een surfthema, door de oude structuur te versterken en de ruimte binnenin op te knappen.

Weekendverblijf

Cliff House

Weekendverblijf Dit is een vissershut met uitzicht op de bergen, aan de oever van de Heaven River ('Tenkawa' in het Japans). Gemaakt van gewapend beton, de vorm is een eenvoudige buis van zes meter lang. Het bermeinde van de buis wordt tegengewichten en diep in de grond verankerd, zodat deze horizontaal vanaf de oever uitsteekt en boven het water hangt. Het ontwerp is eenvoudig, het interieur is ruim en het dek aan de rivier is open voor de lucht, de bergen en de rivier. Gebouwd onder het wegniveau, is alleen het dak van de cabine zichtbaar vanaf de kant van de weg, dus de constructie belemmert het zicht niet.

Bibliotheekinterieurontwerp

Veranda on a Roof

Bibliotheekinterieurontwerp Kalpak Shah van Studio Course heeft het bovenste niveau van een penthouse-appartement in Pune, West-India, gereviseerd en een mix van binnen- en buitenkamers gecreëerd rondom een daktuin. De lokale studio, die ook in Pune is gevestigd, had tot doel de onderbenutte bovenste verdieping van het huis te transformeren in een gebied dat lijkt op de veranda van een traditioneel Indiaas huis.

Hotel

Shang Ju

Hotel Met de schoonheid van de natuur en de schoonheid van de mensheid, de definitie van City Resort Hotel, is het duidelijk dat het verschilt van lokale hotels. Gecombineerd met de lokale cultuur en leefgewoonten, voegt u elegantie en rijm toe aan gastenkamers en biedt u verschillende woonervaringen. Het ontspannen en rigoureuze werk van vakantie, vol elegantie, schoon en zacht leven. Onthul de gemoedstoestand die de geest verbergt en laat de gasten wandelen in de rust van de stad.

Pensioninterieurontwerp

The MeetNi

Pensioninterieurontwerp Qua ontwerpelementen is het niet bedoeld om ingewikkeld of minimalistisch te zijn. Het neemt Chinese eenvoudige kleur als basis, maar gebruikt structuurverf om de ruimte leeg te laten, wat het oosterse artistieke concept vormt in overeenstemming met de moderne esthetiek. Moderne humanistische woninginrichting en traditionele decoraties met historische verhalen lijken oude en moderne dialogen te zijn die door de ruimte stromen, met een ontspannen oude charme.