Design tijdschrift
Design tijdschrift
Behuizing Met Meerdere Units

Best in Black

Behuizing Met Meerdere Units Best in Black is een project dat tot doel heeft een nieuw soort woongebouw te creëren. Het interieurontwerp van de appartementen vertegenwoordigt industrieel ontwerp dat voldoet aan Mexicaanse architectuur, de geselecteerde materialen zijn bedoeld om een gevoel van verwondering in openbare ruimtes en een warme uitstraling voor appartementen te projecteren, dit in tegenstelling tot een strakke, sobere gevel. De vier gevels zijn duidelijk geïnspireerd op een willekeurige plaatsing van de Tetris-spelvormen die de muren en ramen van het gebouw vormen, waardoor een verlichte atmosfeer ontstaat die comfort voor de gebruiker genereert.

Koop Huis

Zhonghe Kechuang

Koop Huis Dit project streeft de diepte en nauwkeurigheid van materiaal, technologie en ruimte na en benadrukt de integriteit van functie, structuur en vorm. Door de combinatie van lichteffect en nieuwe materialen om de beste esthetische elementen te vormen, om het doel van hypermodern design te bereiken, om mensen een onbeperkt gevoel van technologische mijmering te geven.

Woonhuis

Casa Lupita

Woonhuis Casa Lupita is een eerbetoon aan de klassieke koloniale architectuur van Merida, Mexico en zijn historische wijken. Dit project omvatte de restauratie van de casona, die wordt beschouwd als een erfgoedsite, evenals architectuur, interieur, meubels en landschapsontwerp. Het conceptuele uitgangspunt van het project is het naast elkaar plaatsen van koloniale en hedendaagse architectuur.

Cifi Donut Kleuterschool

CIFI Donut

Cifi Donut Kleuterschool CIFI Donut Kindergarten is verbonden met een woongemeenschap. Om een plaats voor voorschoolse educatie te creëren die uitvoerbaarheid en schoonheid integreert, probeert het de verkoopruimte te combineren met de onderwijsruimte. Door de ringstructuur die de driedimensionale ruimtes met elkaar verbindt, zijn het gebouw en het landschap harmonieus geïntegreerd en vormen ze een activiteitenplek vol plezier en educatieve betekenis.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Het gebied van het hele project is vrij groot, de kosten van elektriciteits- en watertransformatie en centrale airconditioning zijn hoog, evenals andere keukenhardware en -apparatuur, dus het beschikbare budget voor decoratie van binnenruimten is vrij beperkt, dus ontwerpers nemen de “ natuurschoon van het gebouw zelf & quot ;, wat een grote verrassing oplevert. Het dak is aangepast door er daklichten van verschillende afmetingen op te plaatsen. Overdag schijnt de zon door de daklichten, creëert de natuur en een geharmoniseerd lichteffect.

Japans Restaurant En Bar

Dongshang

Japans Restaurant En Bar Dongshang is een Japans restaurant en bar in Peking, samengesteld uit bamboe in verschillende vormen en maten. De projectvisie was om een unieke eetomgeving te creëren door Japanse esthetiek te verweven met elementen van de Chinese cultuur. Het traditionele materiaal met sterke verbindingen met kunst en ambachten van de twee landen bedekt de muren en plafonds om een intieme sfeer te creëren. Het natuurlijke en duurzame materiaal symboliseert de anti-stedelijke filosofie in het Chinese klassieke verhaal, de zeven wijzen van het bamboebos, en het interieur roept het gevoel op van dineren in een bamboebos.