Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lichtportaal Toekomstige Spoorstad

Light Portal

Lichtportaal Toekomstige Spoorstad Light Portal is het masterplan van Yibin Highspeed Rail City. Een hervorming van de levensstijl wordt het hele jaar door aanbevolen aan alle leeftijden. Naast het Yibin hogesnelheidstreinstation dat sinds juni 2019 actief is, bestaat Yibin Greenland Center uit 160 meter hoge Twin Towers voor gemengd gebruik die architectuur en natuur integreren met de 1 km lange landschapsboulevard. Yibin heeft een geschiedenis van meer dan 4000 jaar en vergaarde wijsheid en cultuur, net zoals het sediment in de rivier de ontwikkeling van Yibin markeerde. De Twin Towers dienen als een lichtportaal om bezoekers te begeleiden, maar ook als een herkenningspunt voor bewoners om te verzamelen.

Tandheelkundige Kliniek

Clinique ii

Tandheelkundige Kliniek Clinique II is een particuliere orthodontische kliniek voor een opinieleider en uitblinker die de meest geavanceerde technieken en materialen in zijn discipline toepast en onderzoekt. De architecten hadden een implantaatconcept voor ogen dat gebaseerd was op typisch orthodontisch gebruik van zeer nauwkeurige medische apparaten als ontwerpprincipe in de hele ruimte. Binnenmuuroppervlakken en meubels gaan naadloos over in een witte schaal met een scheutje geel corian waarin de allernieuwste medische technologie is geïmplanteerd.

Middeleeuwse Heroverweging Cultureel Centrum

Medieval Rethink

Middeleeuwse Heroverweging Cultureel Centrum Medieval Rethink was een reactie op een particuliere commissie om een cultureel centrum te bouwen voor een klein, niet bekendgemaakt dorp in de provincie Guangdong, dat 900 jaar teruggaat tot de Song-dynastie. Een ontwikkeling van vier verdiepingen, 7000 m², is gecentreerd rond een oude rotsformatie die bekend staat als de Ding Qi-steen, een symbool van de oorsprong van het dorp. Het ontwerpconcept van het project is gebaseerd op het presenteren van de geschiedenis en cultuur van het oude dorp, terwijl het oude en het nieuwe met elkaar worden verbonden. Het Cultureel Centrum staat voor een herinterpretatie van een oud dorp en een transformatie naar hedendaagse architectuur.

Verkoopcentrum

Feiliyundi

Verkoopcentrum Een goed ontwerp zal de emotie van mensen opwekken. De ontwerper springt uit het traditionele stijlgeheugen en plaatst een nieuwe ervaring in de magnifieke en futuristische ruimtestructuur. Een meeslepende belevingshal voor milieubewustzijn wordt gebouwd door de zorgvuldige plaatsing van artistieke installaties, duidelijke beweging van de ruimte en een decoratief oppervlak geplaveid met materialen en kleuren. Daarin zijn is niet alleen een terugkeer naar de natuur, maar ook een nuttige reis.

Verkoopcentrum

HuiSheng Lanhai

Verkoopcentrum Met het oceaanthema van het scèneontwerp, geef je de ruimteziel een nieuwe dimensie, met het pixelvierkant als het visuele communicatie-element, laat de kinderen in het spel de ontdekking van leren en groeien de kern van de zaak worden, de positionering van de vrije ruimte presenteert de fantasie-effect van onderwijs in plezier. Van de vorm, schaal, kleurfaciliteit, structuur tot psychologische zintuiglijke ervaring, het concept van ruimte gaat door en verrijkt wanneer alle elementen zijn geïntegreerd en botsen.

Verkoopcentrum

Ad Jinli

Verkoopcentrum Dit project heeft de oude gebouwen in het stedelijk perceel gerenoveerd en geeft de nieuwe functionele missie aan de gebouwen om aan de nieuwe functionele eisen te voldoen. Ontwerpers proberen mensen ertoe te brengen de moderne stijl in de stad met vier niveaus te accepteren, van de transformatie van de gevel van het gebouw tot het ontwerp van interieurdecoratie om de integriteit van de uitvoering van het project te waarborgen.