Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Yucoo

Restaurant Met de geleidelijke volwassenheid van esthetiek en de esthetische veranderingen van de mens, is de moderne stijl die zichzelf en individualiteit benadrukt de belangrijke elementen van design geworden. Deze case is een restaurant, de ontwerper wil een jeugdige ruimte-ervaring creëren voor de consument. Lichtblauwe, grijze en groene planten zorgen voor een natuurlijk comfort en ongedwongenheid in de ruimte. De kroonluchter gemaakt van handgeweven rotan en metaal verklaart de botsing tussen mens en natuur en toont de vitaliteit van het hele restaurant.

Winkel

Formal Wear

Winkel Herenkledingwinkels bieden vaak neutrale interieurs die de gemoedstoestand van bezoekers negatief beïnvloeden en daardoor het verkooppercentage verlagen. Om mensen aan te trekken om niet alleen een winkel te bezoeken, maar ook om producten te kopen die daar worden gepresenteerd, moet de ruimte inspireren en vrolijk zijn. Daarom maakt het ontwerp van deze winkel gebruik van speciale kenmerken die zijn geïnspireerd op naaivakmanschap en verschillende details die de aandacht trekken en een goed humeur verspreiden. De open ruimte indeling die is opgedeeld in twee zones is ook ontworpen voor de vrijheid van de klant tijdens het winkelen.

Wonen

Shkrub

Wonen Het Shkrub-huis verscheen uit liefde en voor liefde - een liefdevol stel met drie kinderen. Het DNA van het huis omvat de structurerende esthetische principes die inspiratie vinden in de Oekraïense geschiedenis en cultuur, geïnspireerd door Japanse wijsheid. Het element aarde als materiaal is voelbaar in structurele aspecten van het huis, zoals het originele rieten dak en in de mooie en dichte getextureerde kleimuren. Het idee om hulde te brengen, als een basisplaats, is door het hele huis voelbaar, als een delicate leidraad.

Zwembaden

Termalija Family Wellness

Zwembaden Termalija Family Wellness is de nieuwste in de reeks projecten die Enota de afgelopen vijftien jaar in Terme Olimia heeft gebouwd en waarmee de volledige transformatie van het spacomplex is afgerond. Van een afstand bekeken, is de vorm, kleur en schaal van de nieuwe geclusterde structuur van tetraëdrische volumes een voortzetting van de cluster van de omliggende landelijke gebouwen, visueel doorlopend tot in het hart van het complex. Het nieuwe dak fungeert als een grote zomerschaduw en neemt geen van de kostbare buitenruimte in beslag.

Interieurontwerp

Eataly

Interieurontwerp Eataly Toronto is afgestemd op de nuances van onze groeiende stad en is ontworpen om sociale uitwisselingen te versterken en te vergroten via de universele katalysator van geweldig Italiaans eten. Het is alleen maar passend dat de traditionele en blijvende "passeggiata" de inspiratie is achter het ontwerp voor Eataly Toronto. Dit tijdloze ritueel zorgt ervoor dat Italianen elke avond naar de hoofdstraat en het plein gaan om te wandelen en een praatje te maken en af en toe te stoppen bij bars en winkels. Deze reeks ervaringen vraagt om een nieuwe, intieme straatschaal bij Bloor and Bay.

Kapel

Coast Whale

Kapel De bionische vorm van de walvis werd de taal van deze kapel. Een walvis strandde op de kust van IJsland. Een persoon kan zijn lichaam binnengaan door een lage vissenstaart en het perspectief ervaren van een walvis die naar de oceaan kijkt, waar het voor mensen gemakkelijker is om na te denken over het verwaarlozen van de aantasting van het milieu. De draagconstructie valt op het strand om de natuurlijke omgeving zo min mogelijk te beschadigen. Natuurlijke en milieuvriendelijke materialen maken dit project tot een toeristische bestemming die milieubescherming vereist.