Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ketting

Scar is No More a Scar

Ketting Het ontwerp heeft een dramatisch pijnlijk verhaal achter de rug. Het was geïnspireerd door mijn onvergetelijke gênante litteken op mijn lichaam dat op 12-jarige leeftijd werd verbrand door sterk vuurwerk. Toen ik probeerde het met een tatoeage te bedekken, waarschuwde de tatoeëerder me dat het erger zou zijn om de angst te bedekken. Iedereen heeft zijn litteken, iedereen heeft zijn of haar onvergetelijke pijnlijke verhaal of geschiedenis, de beste oplossing voor genezing is om te leren hoe je ermee om kunt gaan en het sterk te overwinnen in plaats van het te verdoezelen of eraan te ontsnappen. Daarom hoop ik dat mensen die mijn sieraden dragen zich sterker en positiever kunnen voelen.

Verbonden Horloge

COOKOO

Verbonden Horloge COOKOO ™, 's werelds eerste designer smartwatch die een analoog uurwerk combineert met een digitaal display. Met een iconisch ontwerp voor zijn ultra strakke lijnen en slimme functionaliteiten, geeft het horloge favoriete meldingen weer van je smartphone of iPad. Dankzij de COOKOO App ™ houden gebruikers de controle over hun verbonden leven door te selecteren welke meldingen en waarschuwingen ze rechtstreeks op hun pols willen ontvangen. Door op de aanpasbare COMMAND-knop te drukken, kan de camera op afstand worden geactiveerd, kan muziek op afstand worden bediend, kan met één knop op Facebook worden ingecheckt en zijn er nog veel meer opties.

Laptoptas

Olga

Laptoptas Een laptoptas met speciale riem en speciaal een ander koffersysteem vastmaken. Voor het materiaal heb ik gerecycled leer genomen. Er zijn verschillende kleuren waaruit iedereen zijn eigen kan halen. Mijn doel was om een eenvoudige, interessante laptoptas te maken met een gemakkelijk te onderhouden zorgsysteem en waar je een andere hoes aan kunt bevestigen als je bijvoorbeeld een Mac book pro en Ipad of mini Ipad bij je moet hebben. U kunt een paraplu of een krant onder de koffer meenemen. Gemakkelijk verwisselbare hoes voor de dagelijkse vraag.

Regenjas

UMBRELLA COAT

Regenjas Deze regenjas is een combinatie van een regenjas, een paraplu en een waterdichte broek. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de hoeveelheid regen kan het worden aangepast aan verschillende beschermingsniveaus. Zijn unieke eigenschap is dat het regenjas en paraplu in één item combineert. Met de “paraplu regenjas” heb je je handen vrij. Het kan ook perfect zijn voor sportactiviteiten zoals fietsen. Daarnaast kom je in een drukke straat geen andere paraplu's tegen omdat de paraplu-kap zich boven je schouders uitstrekt.

Ring

Doppio

Ring Dit is een opwindend juweel van mystieke aard. "Doppio", in zijn spiraalvorm, reist in twee richtingen en symboliseert de tijd van de mannen: hun verleden en hun toekomst. Het draagt het zilver en het goud die de ontwikkeling van de deugden van de menselijke geest gedurende zijn hele geschiedenis op aarde vertegenwoordigen.

Ring En Hanger

Natural Beauty

Ring En Hanger De collectie Natural Beauty is gemaakt als eerbetoon aan het Amazonewoud, erfgoed niet alleen voor Brazilië, maar voor de hele wereld. Deze collectie brengt de schoonheid van de natuur samen met de sensualiteit van vrouwelijke rondingen waarbij de sieraden het lichaam van de vrouw vormen en strelen.