Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor

Phuket VIP Mercury

Kantoor Gebaseerd op het thema openheid en diepgaande merkverkenning, verkende het ontwerp en creëerde een visuele integratie van visuele uitbreidbaarheid en merkverhaal met de planeet als het belangrijkste creatieve element. Het plan loste de volgende drie problemen op met nieuwe visuele denkwijzen: de balans tussen openheid van de ruimte en functies; Indeling en combinatie van functionele ruimtes in de ruimte; De regelmaat en verandering van de ruimtelijke basisstijl.

Tentoonstelling

LuYu

Tentoonstelling Kunst beïnvloedt het leven en het leven brengt diepgaande reflectie en interpretatie van kunst. De afstand tussen kunst en leven kan zijn tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer. Als je elke maaltijd zorgvuldig eet, kun je van je leven kunst maken. De creatie van de ontwerper is ook kunst, die met zijn eigen gedachten wordt gemaakt. Technieken zijn hulpmiddelen en uitdrukkingen zijn resultaten. Alleen met gedachten zullen er echt goede werken zijn.

Woongebouw Lobby En Lounge

Light Music

Woongebouw Lobby En Lounge Voor Light Music, een woonlobby en loungeontwerp, wilden Armand Graham en Aaron Yassin uit de in New York City gevestigde A + A Studio de ruimte verbinden met de dynamische wijk Adams Morgan in Washington DC, waar het nachtleven en de muziekscene, van jazz to Go-go naar punkrock en elektronica hebben altijd centraal gestaan. Dit is hun creatieve inspiratie; het resultaat is een unieke ruimte die geavanceerde digitale fabricagemethoden combineert met traditionele ambachtelijke technieken om een meeslepende wereld te creëren met zijn eigen polsslag en ritme die een eerbetoon is aan de levendige originele muziek van DC.

Commercieel Interieur

Nest

Commercieel Interieur De vloer wordt gedeeld door twee unieke professionals-advocaten en architecten die vraagt om verschillende hiërarchische ordening. De keuze en detaillering van elementen was een poging om de algehele look geaard, aards te houden en de lokale kunst en bouwmaterialen nieuw leven in te blazen. De mix en toepassing van milieuvriendelijke materialen, de grootte van de openingen, alles werd aangestuurd door het lokale klimaat te herinneren om een aangename omgeving te creëren die de verloren praktijken opnieuw opwekt en samen een duurzame praktijk structureert.

Hotel

LiHao

Hotel Keer terug naar de natuur, het culturele station van de stad. Creëer een verfijnde levensstijl. Exclusief genieten van rust en stilte. Het hotel is gelegen in het bruisende gebied van de Baoding High-tech Development Zone. De ontwerper herdefinieert het stadshotel door holistisch te denken door de omgeving, architectuur, landschap en interieur opnieuw te combineren om een verfijnde, natuurlijke en comfortabele hotelruimte te creëren. Laat zakenreizigers zich welvarend voelen in de rust en steel een halve dag vrije tijd.

Verkoopkantoren

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Verkoopkantoren Met het wateroppervlak als spiegel wordt het hoogtebeeld van het gebouw verrekend; met sculptuur en beplanting als elementen, wordt het belang van water gevormd door decoratie; met drijvende beplanting en wisselende fonteinen en artistieke lichten wordt de interesse gevormd ; Met water als ziel wordt de combinatie van kunst en functie afgeleid door het keerpunt van de ruimte; het brede zwembad, in de zon, het water rimpelt, helder en transparant, schijnt, door het heldere water, kan de houding van elke tegel duidelijk zien, het lijkt erop dat het ook de menselijke geest in het algemeen reinigt.