Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopcentrum

HuiSheng Lanhai

Verkoopcentrum Met het oceaanthema van het scèneontwerp, geef je de ruimteziel een nieuwe dimensie, met het pixelvierkant als het visuele communicatie-element, laat de kinderen in het spel de ontdekking van leren en groeien de kern van de zaak worden, de positionering van de vrije ruimte presenteert de fantasie-effect van onderwijs in plezier. Van de vorm, schaal, kleurfaciliteit, structuur tot psychologische zintuiglijke ervaring, het concept van ruimte gaat door en verrijkt wanneer alle elementen zijn geïntegreerd en botsen.

Verkoopcentrum

Ad Jinli

Verkoopcentrum Dit project heeft de oude gebouwen in het stedelijk perceel gerenoveerd en geeft de nieuwe functionele missie aan de gebouwen om aan de nieuwe functionele eisen te voldoen. Ontwerpers proberen mensen ertoe te brengen de moderne stijl in de stad met vier niveaus te accepteren, van de transformatie van de gevel van het gebouw tot het ontwerp van interieurdecoratie om de integriteit van de uitvoering van het project te waarborgen.

Kantoor

Phuket VIP Mercury

Kantoor Gebaseerd op het thema openheid en diepgaande merkverkenning, verkende het ontwerp en creëerde een visuele integratie van visuele uitbreidbaarheid en merkverhaal met de planeet als het belangrijkste creatieve element. Het plan loste de volgende drie problemen op met nieuwe visuele denkwijzen: de balans tussen openheid van de ruimte en functies; Indeling en combinatie van functionele ruimtes in de ruimte; De regelmaat en verandering van de ruimtelijke basisstijl.

Tentoonstelling

LuYu

Tentoonstelling Kunst beïnvloedt het leven en het leven brengt diepgaande reflectie en interpretatie van kunst. De afstand tussen kunst en leven kan zijn tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer. Als je elke maaltijd zorgvuldig eet, kun je van je leven kunst maken. De creatie van de ontwerper is ook kunst, die met zijn eigen gedachten wordt gemaakt. Technieken zijn hulpmiddelen en uitdrukkingen zijn resultaten. Alleen met gedachten zullen er echt goede werken zijn.

Woongebouw Lobby En Lounge

Light Music

Woongebouw Lobby En Lounge Voor Light Music, een woonlobby en loungeontwerp, wilden Armand Graham en Aaron Yassin uit de in New York City gevestigde A + A Studio de ruimte verbinden met de dynamische wijk Adams Morgan in Washington DC, waar het nachtleven en de muziekscene, van jazz to Go-go naar punkrock en elektronica hebben altijd centraal gestaan. Dit is hun creatieve inspiratie; het resultaat is een unieke ruimte die geavanceerde digitale fabricagemethoden combineert met traditionele ambachtelijke technieken om een meeslepende wereld te creëren met zijn eigen polsslag en ritme die een eerbetoon is aan de levendige originele muziek van DC.

Commercieel Interieur

Nest

Commercieel Interieur De vloer wordt gedeeld door twee unieke professionals-advocaten en architecten die vraagt om verschillende hiërarchische ordening. De keuze en detaillering van elementen was een poging om de algehele look geaard, aards te houden en de lokale kunst en bouwmaterialen nieuw leven in te blazen. De mix en toepassing van milieuvriendelijke materialen, de grootte van de openingen, alles werd aangestuurd door het lokale klimaat te herinneren om een aangename omgeving te creëren die de verloren praktijken opnieuw opwekt en samen een duurzame praktijk structureert.