Design tijdschrift
Design tijdschrift
Pensioninterieurontwerp

The MeetNi

Pensioninterieurontwerp Qua ontwerpelementen is het niet bedoeld om ingewikkeld of minimalistisch te zijn. Het neemt Chinese eenvoudige kleur als basis, maar gebruikt structuurverf om de ruimte leeg te laten, wat het oosterse artistieke concept vormt in overeenstemming met de moderne esthetiek. Moderne humanistische woninginrichting en traditionele decoraties met historische verhalen lijken oude en moderne dialogen te zijn die door de ruimte stromen, met een ontspannen oude charme.

Hotelinterieurontwerp

New Beacon

Hotelinterieurontwerp Ruimte is een container. De ontwerper brengt er emotie en ruimte-elementen in. In combinatie met de kenmerken van de ruimte Noumenon, voltooit de Ontwerper de afleiding van emotie naar opeenvolging door de opstelling van de ruimteroute, en vormt vervolgens een compleet verhaal. Menselijke emotie wordt van nature versneld en gesublimeerd door ervaring. Het maakt gebruik van moderne technieken om de cultuur van de oude stad metafoor te geven en toont de esthetische wijsheid van duizenden jaren. Het ontwerp vertelt als toeschouwer langzaamaan hoe een stad het hedendaagse mensenleven met zijn context voedt.

Clinic

Chibanewtown Ladies

Clinic Een belangrijk element van dit ontwerp was dat mensen die naar het ziekenhuis kwamen ontspannen zouden zijn. Als een kenmerk van de ruimte, is naast de verpleegkamer een aanrecht-achtige eilandkeuken opgezet zodat ze melk voor de baby kunnen maken in de wachtkamer. Het kindergedeelte, dat zich in het midden van de ruimte bevindt, is een symbool van de ruimte en ze kunnen kinderen overal bekijken. De bank aan de muur heeft een hoogte die het voor een zwangere vrouw gemakkelijker maakt om rechtop te zitten, de rugleuning wordt aangepast, en de kussenhardheid wordt aangepast om niet te zacht te zijn.

Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Het project is een hotpot-restaurant, gelegen in Chengdu, China. De ontwerpinspiratie komt voort uit de harmonieuze coëxistentie tussen mens en natuur op Neptunus. Het restaurant is georganiseerd met zeven ontwerpthema's om verhalen over Neptunus te illustreren. De concepten film en televisie, kunst, wetenschap en technologie, decoratief origineel ontwerp van meubels, lampen, tafelgerei, enz., Bieden bezoekers een dramatische meeslepende ervaring. Materiaalcombinatie en kleurcontrasten creëren een ruimtelijke sfeer. Mechanische installatiekunst wordt toegepast om de interactie in de ruimte en de ervaring van de consument te verbeteren.

Lounge

BeantoBar

Lounge Een belangrijk element van dit ontwerp was om de aantrekkingskracht van de gebruikte materialen naar voren te brengen. Het belangrijkste materiaal dat werd gebruikt was western red cedar, dat ook in hun eerste winkel in Japan wordt gebruikt. Als een manier om het materiaal te laten zien, stapelde Riki Watanabe een mozaïekpatroon op door stukken een voor een op elkaar te stapelen als een parket, gebruikmakend van de essentie van materialen met ongelijke kleuren. Ondanks dat hij dezelfde materialen gebruikte, was Riki Watanabe erin geslaagd om de uitdrukkingen te variëren afhankelijk van de kijkhoeken door ze uit te snijden.

Ring

Wishing Well

Ring Toen ze in haar dromen een rozentuin bezocht, kwam Tippy een wensput tegen die omringd was door rozen. Daar keek ze in de put en zag de weerspiegeling van de nachtsterren, en deed een wens. De nachtsterren worden voorgesteld door de diamanten en de robijn symboliseert haar diepste passie, dromen en hoop die ze bij de wensput heeft gemaakt. Dit ontwerp is voorzien van een op maat gemaakte zeshoekige robijnrode klauw, gezet in 14K massief goud. Kleine blaadjes zijn gesneden om de textuur van natuurlijke bladeren te laten zien. De ringband ondersteunt de platte bovenkant en buigt iets naar binnen. Ringmaten moeten wiskundig worden berekend.