Design tijdschrift
Design tijdschrift
Licht

Louvre

Licht Louvre light is een interactieve tafellamp geïnspireerd op het Griekse zomerzonlicht dat gemakkelijk van gesloten luiken door Louvres gaat. Het bestaat uit 20 ringen, 6 van kurk en 14 van plexiglas, die op een speelse manier van volgorde veranderen om diffusie, volume en de uiteindelijke esthetiek van het licht te transformeren naar de voorkeuren en behoeften van de gebruikers. Licht gaat door het materiaal en veroorzaakt diffusie, zodat er geen schaduwen op zichzelf verschijnen, noch op de oppervlakken eromheen. Ringen met verschillende hoogtes bieden de mogelijkheid tot eindeloze combinaties, veilig maatwerk en totale lichtregeling.

Naam van het project : Louvre, Naam van de ontwerper : Natasha Chatziangeli, Naam van de cliënt : natasha chatziangeli.

Louvre Licht

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.