Design tijdschrift
Design tijdschrift
Website

Tailor Made Fragrance

Website Tailor Made Fragrance is ontstaan uit de ervaring van een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van primaire verpakkingen voor de sectoren geur, huidverzorging, kleurcosmetica en huisgeuren. De rol van Webgriffe was om de bedrijfsstrategie van de klant te ondersteunen door een oplossing te ontwerpen die merkbewustzijn bevorderde en de lancering van de nieuwe bedrijfseenheid die erop was gericht gebruikers hun unieke en volledig op maat gemaakte parfum te laten creëren, de eerste stap van een breed proces van industriële groei en segmentatie van het B2B-aanbod.

Luchtkwaliteitscontrole

Midea Sensia AQC

Luchtkwaliteitscontrole Midea Sensia AQC is een intelligente hybride die het interieur integreert met zowel elegantie als stijl. Het brengt gehumaniseerde technologie en innovatie door middel van functies, het regelen van temperatuur- en luchtkwaliteitszuivering met verlichting en vaas naar de kamerinrichting. Het welzijn komt tot stand via sensortechnologie die de omgeving kan uitlezen en de lokale temperatuur en vochtigheid stabiel kan houden, volgens de vorige opstelling, gemaakt door MideaApp.

Autonome Mobiele Robot

Pharmy

Autonome Mobiele Robot Autonome navigatierobot voor ziekenhuislogistiek. Het is een productservicesysteem om veilige en efficiënte leveringen uit te voeren, waardoor de kans dat de zorgverlener wordt blootgesteld aan ziek worden verkleind en pandemische ziekten tussen ziekenhuispersoneel en patiënten worden beperkt (COVID-19 of H1N1). Het ontwerp helpt bij het afhandelen van ziekenhuisbevallingen met gemakkelijke toegang en veiligheid, met behulp van ongecompliceerde gebruikersinteractie door middel van de vriendelijke technologie. De roboteenheden hebben de mogelijkheid om autonoom naar de binnenomgeving te gaan en hebben een gesynchroniseerde stroom met vergelijkbare eenheden, waardoor ze samen met robotteams kunnen werken.

Wonen

Shkrub

Wonen Het Shkrub-huis verscheen uit liefde en voor liefde - een liefdevol stel met drie kinderen. Het DNA van het huis omvat de structurerende esthetische principes die inspiratie vinden in de Oekraïense geschiedenis en cultuur, geïnspireerd door Japanse wijsheid. Het element aarde als materiaal is voelbaar in structurele aspecten van het huis, zoals het originele rieten dak en in de mooie en dichte getextureerde kleimuren. Het idee om hulde te brengen, als een basisplaats, is door het hele huis voelbaar, als een delicate leidraad.

Slimme Geurverspreider

Theunique

Slimme Geurverspreider Agarwood is zeldzaam en duur. Het aroma kan alleen worden verkregen door verbranding of extractie, binnenshuis gebruikt en door weinig gebruikers geboden. Om deze beperkingen te doorbreken, zijn er na 3 jaar inspanningen met meer dan 60 ontwerpen, 10 prototypes en 200 experimenten een slimme geurverspreider en natuurlijke, handgemaakte agarwood-tabletten gemaakt. Het demonstreert een nieuw mogelijk bedrijfsmodel en gebruikt context voor de agarhoutindustrie. Gebruikers kunnen eenvoudig een diffusor in een auto plaatsen, de tijd, de dichtheid en de variëteit aan aroma gemakkelijk aanpassen en genieten van de meeslepende aromatherapie, waar ze ook gaan en wanneer ze rijden.

Airconditioner

Midea Sensia HW

Airconditioner De Midea Sensia bevordert levenskwaliteit en een innovatieve manier om het decoratieobject bloot te leggen. Naast de efficiëntie en stilte van de luchtstroom, presenteert het het innovatieve aanraakscherm dat toegang geeft tot functies en de kleuren en intensiteit van de bliksem. De kleurentherapie die het antistressproces ondersteunt, trending innovatieve producten op beide manieren: welzijn en esthetiek. Naast de verschillende esthetiek, integreren de vormen het interieur van het huis met zowel elegantie als stijl, waarbij het huis wordt gewaardeerd door indirect licht.