Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wastafel

Thalia

Wastafel Wastafel ziet eruit als een knop die klaar is om te bloeien en vol te lopen: hij bloeit zo dat hij is gemaakt van een bekwame combinatie van massief houten lariks en teak, een essentie in het bovenste gedeelte en het andere in het onderste. Een stevige en veilige match, die zorgt voor een bijzondere elegantie en kleur levendigheid met een vrolijke verstrengeling van nerven met steeds verschillende tinten die unieke wastafels opleveren. De schoonheid van dit object wordt gekenmerkt door zijn asymmetrie en harmonie door de ontmoeting van verschillende vormen en houtachtige essentie.

Hoofdkantoor

Nippo Junction

Hoofdkantoor Het hoofdkantoor van Nippo is gebouwd op een meerlagig kruispunt van stedelijke infrastructuur, een snelweg en een park. Nippo is een toonaangevend bedrijf in wegenbouw. Ze definiëren Michi, wat "straat" betekent in het Japans, als de basis van hun ontwerpconcept als "wat een verscheidenheid aan componenten verbindt". Michi verbindt het gebouw met de stedelijke context en verbindt ook individuele werkplekken met elkaar. Michi werd verbeterd om creatieve verbindingen te smeden en om de Junction Place te realiseren als een unieke werkplek die alleen hier bij Nippo mogelijk is.

Privéwoning

Bbq Area

Privéwoning Het bbq-gebiedsproject is een ruimte waar buiten kan worden gekookt en het gezin kan worden herenigd. In Chili bevindt de bbq-ruimte zich meestal ver van het huis, maar in dit project maakt het deel uit van het huis dat het verenigt met de tuin door middel van grote lichtgevende vouwramen waardoor de magie van de tuinruimte het huis binnenstroomt. De vier ruimtes, natuur, zwembad, eten en koken zijn verenigd in een uniek design.

Digitale Recepten Voor Sociale Media

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitale Recepten Voor Sociale Media Unilever Food Solutions gaf chef-kok Heidi Heckmann (Regional Customer Chef, Kaapstad) de opdracht om 11 unieke Spice Blends-recepten te maken met behulp van de Robertsons Spice Range. Als onderdeel van de campagne 'Our Journey, Your Discovery' was het idee om met deze ingrediënten unieke afbeeldingen en ontwerpen te maken voor een leuke Facebook-campagne. Elke week werden de unieke Spice Blends van Chef Heidi gepost als media-rijke Facebook Canvas Posts. Elk van deze recepten is ook beschikbaar voor iPad-download op de UFS.com-website.

Licht- En Geluidssysteem

Luminous

Licht- En Geluidssysteem Luminous ontworpen om een ergonomische verlichtingsoplossing en surround sound-systeem te bieden in één enkel product. Het is bedoeld om emoties te creëren die de gebruikers wensen te voelen en een combinatie van geluid en licht te gebruiken om dit doel te bereiken. Het geluidssysteem is ontwikkeld op basis van geluidsreflectie en simuleert 3D-surroundgeluid in de kamer zonder dat er bedrading en installatie van meerdere luidsprekers rondom de ruimte nodig is. Als hanglamp zorgt Luminous voor directe en indirecte verlichting. Dit verlichtingssysteem zorgt voor een zacht, gelijkmatig en contrastarm licht dat verblinding en zichtproblemen voorkomt.

Elektrische Fiets

Ozoa

Elektrische Fiets De OZOa elektrische fiets heeft een frame met een kenmerkende 'Z'-vorm. Het frame vormt een ononderbroken lijn die de belangrijkste functionele elementen van het voertuig, zoals wielen, stuurinrichting, stoel en pedalen, met elkaar verbindt. De 'Z'-vorm is zo georiënteerd dat de structuur zorgt voor een natuurlijke, ingebouwde achtervering. Het gewicht wordt bespaard door het gebruik van aluminium profielen in alle onderdelen. In het frame is een verwijderbare, oplaadbare lithium-ionbatterij geïntegreerd.