Design tijdschrift
Design tijdschrift
Mobiele App

Akbank Mobile

Mobiele App Het nieuwe ontwerp van de Akbank Mobile-app biedt een nieuw perspectief op het gebied van sociale, slimme, toekomstbestendige en lonende bankervaring. Met het gepersonaliseerde gebiedsontwerp op de hoofdpagina kunnen gebruikers slimme inzichten bekijken om hun financiële leven te vergemakkelijken. Met deze nieuwe ontwerpbenadering spreken traditionele banktransacties ook de taal van de gebruikers met afbeeldingen van contactminiaturen, vereenvoudigde actiestromen en concepten.

Openbare Beeldhouwkunst

Bubble Forest

Openbare Beeldhouwkunst Bubble Forest is een openbare sculptuur gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal. Het wordt verlicht met programmeerbare RGB LED-lampen waardoor de sculptuur een spectaculaire metamorfose ondergaat als de zon ondergaat. Het is gemaakt als een reflectie op het vermogen van planten om zuurstof te produceren. Het titelbos bestaat uit 18 stalen stammen / stammen die eindigen met kronen in de vorm van bolvormige constructies die een enkele luchtbel voorstellen. Bubble Forest verwijst zowel naar de terrestrische flora als naar de flora die bekend is van de bodem van meren, zeeën en oceanen

Merkidentiteit

Pride

Merkidentiteit Om het ontwerp van het merk Pride te creëren, gebruikte het team de studie van de doelgroep op verschillende manieren. Toen het team het logo en de huisstijl ontwierp, hield het rekening met de regels van de psychometrie - de invloed van geometrische vormen op bepaalde psychotypes van mensen en hun keuze. Ook had het ontwerp bepaalde emoties bij het publiek moeten oproepen. Om het gewenste resultaat te bereiken, gebruikte het team de regels van het effect van kleur op een persoon. over het algemeen heeft het resultaat het ontwerp van alle producten van het bedrijf beïnvloed.

Ui-Ontwerp

Moulin Rouge

Ui-Ontwerp Dit project is bedoeld voor mensen die hun eigen mobiele telefoon willen versieren met het Moulin Rouge-thema, hoewel ze de Moulin Rouge in Parijs nooit hebben bezocht. Het belangrijkste doel is om een verbeterde digitale ervaring te bieden en alle ontwerpfactoren zijn om de sfeer van Moulin Rouge te visualiseren. Consumenten kunnen de ontwerpvoorinstellingen en pictogrammen op hun favorieten aanpassen met een simpele tik op het scherm.

Cosmetica-Verpakkingen

Clive

Cosmetica-Verpakkingen Het concept van de cosmetica-verpakking van Clive is geboren om anders te zijn. Jonathan wilde niet zomaar een ander merk cosmetica creëren met gewone producten. Vastbesloten om meer gevoeligheid te onderzoeken en iets meer dan hij gelooft in termen van persoonlijke zorg, richt hij zich op één hoofddoel. De balans tussen lichaam en geest. Met een op Hawaï geïnspireerd ontwerp, de combinatie van tropische bladeren, de tonaliteit van de zee en de tastbare ervaring van de pakketten zorgen voor het gevoel van ontspanning en rust. Deze combinatie maakt het mogelijk om de beleving van die plek naar het ontwerp te brengen.

Conceptboek En Poster

PLANTS TRADE

Conceptboek En Poster PLANTS TRADE is een serie van een innovatieve en artistieke vorm van botanische exemplaren, die is ontwikkeld om een betere relatie tussen mens en natuur op te bouwen in plaats van educatief materiaal. Het Plants Trade Concept Book is opgesteld om u te helpen dit creatieve product te begrijpen. Het boek, ontworpen in precies hetzelfde formaat als het product, bevat niet alleen natuurfoto's, maar ook unieke afbeeldingen geïnspireerd op de wijsheid van de natuur. Interessanter is dat de afbeeldingen zorgvuldig worden gedrukt met hoogdruk, zodat elke afbeelding varieert in kleur of textuur, net als natuurlijke planten.