Design tijdschrift
Design tijdschrift
Keramiek

inci

Keramiek Een spiegel van elegantie; Inci weerspiegelt de schoonheid van een parel met zwart-witte opties en is de juiste keuze voor diegenen die de adel en elegantie in de ruimtes willen weerspiegelen. Inci-lijnen worden geproduceerd in afmetingen van 30 x 80 cm en dragen de witte en zwarte klasse naar de woonruimtes. Geproduceerd met behulp van digitale printtechnologie, een driedimensionaal ontwerp.

Naam van het project : inci, Naam van de ontwerper : Bien Seramik Design Team, Naam van de cli├źnt : B─░EN SERAM─░K SAN.VE T─░C.A.┼×..

inci Keramiek

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.