Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sculptuur

Atgbeyond

Sculptuur Xi'an ligt aan de startplaats van de Grote Zijderoute. In het creatieve onderzoeksproces van kunst combineren ze de moderne aard van het hotelmerk Xi'an W, de bijzondere geschiedenis en cultuur van Xi'an en de prachtige kunstverhalen van de Tang-dynastie. Pop gecombineerd met graffitikunst wordt de artistieke expressie van W hotel, wat een grote impact heeft gehad.

Een Rebranding Van Een Haven

Hak Hi Kong

Een Rebranding Van Een Haven In het voorstel worden drie concepten gebruikt om het CI-systeem voor de vissershaven van Yong-An opnieuw op te bouwen. De eerste is een nieuw logo dat is gemaakt met specifiek visueel materiaal dat is geëxtraheerd uit culturele kenmerken van de Hakka-gemeenschap. De volgende stap is een nieuw onderzoek naar de entertainmentervaring, en vervolgens twee mascottekarakters maken die deze vertegenwoordigen en ze laten verschijnen in nieuwe attracties om toeristen naar de haven te leiden. Last but not least, negen plekken binnen plannen, rondom met entertainmentactiviteiten en heerlijke keukens.

Tentoonstellingsontwerp

Tape Art

Tentoonstellingsontwerp In 2019 veroorzaakte een visueel feest van lijnen, kleurbrokjes en fluorescentie Taipei. Het was de Tape That Art Exhibition georganiseerd door FunDesign.tv en Tape That Collective. Een verscheidenheid aan projecten met ongebruikelijke ideeën en technieken werd gepresenteerd in 8 tapekunstinstallaties en er werden meer dan 40 tapeschilderijen tentoongesteld, samen met video's van het werk van de kunstenaars in het verleden. Ze voegden ook briljante geluiden en licht toe om van het evenement een meeslepend kunstmilieu te maken en de materialen die ze aanbrachten waren onder meer textieltapes, ducttapes, papieren tapes, verpakkingsverhalen, plastic tapes en folies.

Installatiekunst

Inorganic Mineral

Installatiekunst Geïnspireerd door diepe gevoelens voor de natuur en ervaring als architect, richt Lee Chi zich op het creëren van unieke botanische kunstinstallaties. Door na te denken over de aard van kunst en onderzoek te doen naar creatieve technieken, transformeert Lee levensgebeurtenissen in geformaliseerde kunstwerken. Het thema van deze serie werken is om de aard van materialen te onderzoeken en hoe materialen kunnen worden gereconstrueerd door het esthetische systeem en een nieuw perspectief. Lee gelooft ook dat de herdefiniëring en reconstructie van planten en andere kunstmatige materialen het natuurlijke landschap een emotionele impact kan hebben op mensen.

Bedrijfsre-Branding

Astra Make-up

Bedrijfsre-Branding De kracht van het merk schuilt niet alleen in zijn vermogen en visie, maar ook in communicatie. Een eenvoudig te gebruiken catalogus gevuld met sterke productfotografie; een consumentgerichte en aansprekende website die online diensten en een overzicht van de producten van de merken biedt. We ontwikkelden ook een visuele taal in de weergave van de merksensatie met een modestijl van fotografie en een lijn van frisse communicatie op sociale media, om een dialoog tot stand te brengen tussen het bedrijf en de consument.

Lettertype Ontwerp

Monk Font

Lettertype Ontwerp Monk zoekt een balans tussen de openheid en leesbaarheid van humanistische sans serifs en een meer geregulariseerd karakter van de square sans serif. Hoewel oorspronkelijk ontworpen als een Latijns lettertype, werd al vroeg besloten dat er een bredere dialoog nodig was om een Arabische versie op te nemen. Zowel het Latijn als het Arabisch ontwerpen ons dezelfde grondgedachte en het idee van gedeelde geometrie. Door de kracht van het parallelle ontwerpproces hebben de twee talen een evenwichtige harmonie en gratie. Zowel Arabisch als Latijn werken naadloos samen met gedeelde tellers, stengeldikte en gebogen vormen.