Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar In tijden van hightech, alle digitale gadgets, vlakheid van aanraakschermen en rationele voertuigen met één volume, is het Brescia Hommage-project een old school tweezitter hypercar-ontwerpstudie die werd gezien als een viering van een tijdperk waarin elegante eenvoud, high-touch materialiteit, rauwe kracht, pure schoonheid en de directe verbinding tussen mens en machine waren de regels van het spel. Een tijd waarin dappere en ingenieuze mannen zoals Ettore Bugatti zelf mobiele apparaten creëerden die de wereld versteld deden staan.

Naam van het project : Brescia Hommage, Naam van de ontwerper : Robson Marques de Pontes, Naam van de cliënt : Robson Marques de Pontes.

Brescia Hommage Hypercar

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.