Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel

la SINFONIA de los ARBOLES

Tafel De tafel la SINFONIA de los ARBOLES is een zoektocht naar poëzie in design... Een bos gezien vanaf de grond is als kolommen die vervagen in de lucht. We kunnen ze niet van bovenaf zien; het bos lijkt in vogelvlucht op een glad tapijt. Verticaliteit wordt horizontaliteit en blijft toch verenigd in zijn dualiteit. Evenzo doet de tafel la SINFONIA de los ARBOLES denken aan de takken van de bomen die een stabiele basis vormen voor een subtiel aanrechtblad dat de zwaartekracht uitdaagt. Slechts hier en daar flikkeren de zonnestralen door de takken van de bomen.

Apotheek

Izhiman Premier

Apotheek Het nieuwe Izhiman Premier-winkelontwerp is geëvolueerd rond het creëren van een trendy en moderne ervaring. De ontwerper gebruikte een andere mix van materialen en details om elke hoek van de getoonde items te bedienen. Elk displaygebied werd afzonderlijk behandeld door de materiaaleigenschappen en de tentoongestelde goederen te bestuderen. Een combinatie van materialen creëren tussen Calcutta-marmer, walnoothout, eikenhout en glas of acryl. Als gevolg hiervan was de ervaring gebaseerd op elke functie en klantvoorkeuren met een modern en elegant ontwerp dat compatibel was met de weergegeven items.

Kunstwaardering

The Kala Foundation

Kunstwaardering Er is al lang een wereldwijde markt voor Indiase schilderijen, maar in de VS is de belangstelling voor Indiase kunst achtergebleven. Om mensen bewust te maken van verschillende stijlen van Indiase volksschilderijen, is The Kala Foundation opgericht als een nieuw platform om de schilderijen te laten zien en ze toegankelijker te maken voor een internationale markt. De stichting bestaat uit een website, mobiele app, expositie met redactionele boeken en producten die helpen de kloof te overbruggen en deze schilderijen te verbinden met een groter publiek.

Verlichting

Mondrian

Verlichting De hanglamp Mondriaan bereikt emoties door middel van kleuren, volumes en vormen. De naam leidt tot zijn inspiratie, de schilder Mondriaan. Het is een hanglamp met een rechthoekige vorm in een horizontale as opgebouwd uit meerdere lagen gekleurd acrylaat. De lamp heeft vier verschillende aanzichten die profiteren van de interactie en harmonie die wordt gecreëerd door de zes kleuren die voor deze compositie zijn gebruikt, waarbij de vorm wordt onderbroken door een witte lijn en een gele laag. Mondriaan straalt zowel naar boven als naar beneden licht uit en creëert een diffuse, niet-invasieve verlichting, aangepast met een dimbare draadloze afstandsbediening.

Dumbbell Handgreep

Dbgripper

Dumbbell Handgreep Dit is een veilig en goed houvast fitnessgereedschap voor alle leeftijden. Soft-touch coating op het oppervlak, voor een zijdezacht gevoel. Gemaakt van 100% recyclebare siliconen met een speciale materiaalformule die 6 verschillende hardheidsniveaus produceert, met verschillende grootte en gewicht, voor optionele gripkrachttraining. Handgrijper past ook op de afgeronde inkeping aan beide zijden van de halterstang, waardoor er gewicht aan wordt toegevoegd voor het trainen van de armspieren tot 60 soorten verschillende krachtcombinaties. De opvallende kleuren van licht tot donker, geven de sterkte en het gewicht aan van licht tot zwaar.

Vaas

Canyon

Vaas De handgemaakte bloemenvaas werd geproduceerd door 400 stuks precisie lasersnijdend plaatmetaal met verschillende diktes, laag voor laag gestapeld en stuk voor stuk gelast, wat een artistiek beeldhouwwerk van bloemenvaas demonstreert, gepresenteerd in een gedetailleerd patroon van de kloof. Lagen van gestapeld metaal tonen de textuur van de canyonsectie, en verhogen ook de scenario's met verschillende omgevingen, waardoor onregelmatig veranderende natuurlijke textuureffecten ontstaan.