Design tijdschrift
Design tijdschrift
Uurwerk

Argo

Uurwerk Argo van Gravithin is een uurwerk waarvan het ontwerp is geïnspireerd op een sextant. Het heeft een gegraveerde dubbele wijzerplaat, verkrijgbaar in twee kleuren, Deep Blue en Black Sea, ter ere van de mythische avonturen van het Argo-schip. Het hart klopt dankzij een Zwitsers Ronda 705 quartz uurwerk, terwijl het saffierglas en het sterke 316L geborsteld staal voor nog meer weerstand zorgen. Het is ook 5ATM waterbestendig. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kastkleuren (goud, zilver en zwart), twee wijzerplaatkleuren (Deep Blue en Black Sea) en zes bandmodellen, in twee verschillende materialen.

Naam van het project : Argo, Naam van de ontwerper : Cesare Zuccaro, Naam van de cliënt : Gravithin.

Argo Uurwerk

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.