Design tijdschrift
Design tijdschrift
Educatieve En Trainingstool

Corporate Mandala

Educatieve En Trainingstool Corporate mandala is een gloednieuwe educatieve en trainingstool. Het is een innovatieve en unieke integratie van het oude mandala-principe en de huisstijl, ontworpen om teamwerk en algehele bedrijfsprestaties te stimuleren. Bovendien is het een nieuw element van de huisstijl van het bedrijf. Corporate mandala is een groepsactiviteit voor team of individuele activiteit voor manager. Het is specifiek ontworpen voor een bepaald bedrijf en het wordt op een vrije en intuïtieve manier per team of per persoon gekleurd, waarbij iedereen elke kleur of veld kan kiezen.

Draagbare Ultrasone Foutdetector

Prisma

Draagbare Ultrasone Foutdetector Prisma is ontworpen voor niet-invasieve materiaaltesten in de meest extreme omgevingen. Het is de eerste detector die geavanceerde real-time beeldvorming en 3D-scanning bevat, waardoor het interpreteren van fouten veel gemakkelijker wordt en de tijd van de technicus ter plaatse wordt verkort. Met een vrijwel onverwoestbare behuizing en unieke meervoudige inspectiemodi kan Prisma alle testtoepassingen dekken, van oliepijpleidingen tot lucht- en ruimtevaartcomponenten. Het is de eerste detector met integrale gegevensregistratie en automatische generatie van PDF-rapporten. Dankzij draadloze en Ethernet-connectiviteit kan de eenheid eenvoudig worden geüpgraded of gediagnosticeerd.

Laboratorium Waterzuiveringssysteem

Purelab Chorus

Laboratorium Waterzuiveringssysteem Purelab Chorus is het eerste modulaire waterzuiveringssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan individuele laboratoriumbehoeften en ruimte. Het levert alle kwaliteiten gezuiverd water en biedt een schaalbare, flexibele oplossing op maat. Modulaire elementen kunnen door het laboratorium worden verspreid of met elkaar worden verbonden in een uniek torenformaat, waardoor de voetafdruk van het systeem tot een minimum wordt beperkt. Haptische bedieningselementen bieden zeer controleerbare afgiftestroomsnelheden, terwijl een halo van licht de status van Chorus aangeeft. Nieuwe technologie maakt Chorus het meest geavanceerde systeem dat beschikbaar is, waardoor de impact op het milieu en de bedrijfskosten worden verminderd.

Inleidende Ruimte Voor Horlogebeurs

Salon de TE

Inleidende Ruimte Voor Horlogebeurs Een inleidende ruimte-ontwerp van 1900 m2 was vereist, voordat bezoekers de 145 internationale horlogemerken binnen de Salon de TE verkenden. Om de verbeelding van de bezoeker van luxe levensstijl en romantiek te prikkelen, werd een "Deluxe Train Journey" ontwikkeld als hoofdconcept. Om dramatisering te creëren werd de ontvangsthal omgevormd tot een stationsthema overdag, afgewisseld met de avondtreinplatformscène van de binnenhal met levensgrote ramen van treinwagons die verhalende beelden uitstralen. Ten slotte opent een multifunctionele arena met een podium voor de verschillende merkvitrines.

Toeristische Attractie

In love with the wind

Toeristische Attractie Castle In love with the wind is een 20e-eeuwse residentie in een landschap van 10 hectare in de buurt van het dorp Ravadinovo, een gebied in het hart van de berg Strandza. Bezoek en geniet van wereldberoemde collecties, verbluffende architectuur en inspirerende familieverhalen. Ontspan te midden van idyllische tuinen, geniet van bos- en meerwandelingen en voel de geest van de sprookjes.

Toeristische Attractie

The Castle

Toeristische Attractie The Castle is een privéproject dat twintig jaar geleden in 1996 is gestart vanuit een droom uit de kindertijd om een eigen kasteel te bouwen, hetzelfde als in de sprookjes. De ontwerper is ook een architect, constructeur en de ontwerper van het landschap. Het belangrijkste idee van het project is om een plek te creëren voor gezinsrecreatie, zoals een toeristische attractie.