Design tijdschrift
Design tijdschrift
Smart Furniture

Fluid Cube and Snake

Smart Furniture Hello Wood creëerde een lijn tuinmeubilair met slimme functies voor gemeenschappelijke ruimtes. Door het genre van openbaar meubilair opnieuw uit te vinden, ontwierpen ze visueel aantrekkelijke en functionele installaties, met een verlichtingssysteem en USB-uitgangen, waarvoor de integratie van zonnepanelen en batterijen nodig was. De Snake is modulair opgebouwd; de elementen zijn variabel om op de gegeven site te passen. De Fluid Cube is een vaste unit met een glazen blad met zonnecellen. De studio gelooft dat het doel van design is om alledaagse gebruiksvoorwerpen om te toveren tot liefdevolle objecten.

Naam van het project : Fluid Cube and Snake, Naam van de ontwerper : Hello Wood, Naam van de cliënt : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Smart Furniture

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.