Design tijdschrift
Design tijdschrift
Succulent Dedicated Kweekkast

Bloom

Succulent Dedicated Kweekkast Bloom is een succulente speciale kweekbak die fungeert als stijlvol huismeubilair. Het biedt perfecte groeiomstandigheden voor vetplanten. Het belangrijkste doel van het product is om het verlangen en de koestering te vervullen voor wie in stedelijke gebieden woont met minder toegang tot een groene omgeving. Het stadsleven kent veel uitdagingen in het dagelijks leven. Dat leidt ertoe dat mensen hun aard negeren. Bloom wil de brug zijn tussen consumenten en hun natuurlijke verlangens. Het product is niet geautomatiseerd, het is bedoeld om de consument te helpen. De applicatie-ondersteuning stelt gebruikers in staat actie te ondernemen met hun planten waardoor ze kunnen voeden.

Naam van het project : Bloom, Naam van de ontwerper : Mert Ali Bukulmez, Naam van de cliënt : Nottingham Trent University.

Bloom Succulent Dedicated Kweekkast

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.