Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interieurontwerp

Arthurs

Interieurontwerp Een moderne Noord-Amerikaanse grill, cocktaillounge en dakterras in Midtown Toronto met een verfijnd klassiek menu en heerlijke kenmerkende drankjes. Arthur's Restaurant heeft drie verschillende ruimtes om van te genieten (eetgedeelte, bar en dakterras) die tegelijkertijd intiem en ruim aanvoelen. Het plafond is uniek in zijn ontwerp van gefacetteerde houten panelen met een houtfineer, geconstrueerd om de achthoekige vorm van de kamer te versterken en het uiterlijk van geslepen kristal dat erboven hangt na te bootsen.

Naam van het project : Arthurs, Naam van de ontwerper : Unique Store Fixtures, Naam van de cliënt : Unique Store Fixtures.

Arthurs Interieurontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.