Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interieurontwerp

Eataly

Interieurontwerp Eataly Toronto is afgestemd op de nuances van onze groeiende stad en is ontworpen om sociale uitwisselingen te versterken en te vergroten via de universele katalysator van geweldig Italiaans eten. Het is alleen maar passend dat de traditionele en blijvende "passeggiata" de inspiratie is achter het ontwerp voor Eataly Toronto. Dit tijdloze ritueel zorgt ervoor dat Italianen elke avond naar de hoofdstraat en het plein gaan om te wandelen en een praatje te maken en af en toe te stoppen bij bars en winkels. Deze reeks ervaringen vraagt om een nieuwe, intieme straatschaal bij Bloor and Bay.

Naam van het project : Eataly, Naam van de ontwerper : Unique Store Fixtures, Naam van de cliënt : Unique Store Fixtures.

Eataly Interieurontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.