Design tijdschrift
Design tijdschrift
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Het Zwitserse architectenbureau Evolution Design heeft in samenwerking met de Russische architectuurstudio T + T architects een ruim multifunctioneel atrium ontworpen op het nieuwe hoofdkantoor van Sberbank in Moskou. Het met daglicht overstroomde atrium herbergt diverse coworking-ruimtes en een koffiebar, waarbij de hangende diamantvormige vergaderruimte het middelpunt van de atrium is. De spiegelreflecties, de glazen binnengevel en het gebruik van planten zorgen voor een gevoel van ruimtelijkheid en continuïteit.

Naam van het project : Sberbank Headquarters, Naam van de ontwerper : Evolution Design, Naam van de cliënt : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrium

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.