Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel

Codependent

Tafel Codependent versmelt psychologie en design, met een specifieke focus op de fysieke manifestatie van een psychologische aandoening, codependency. Deze twee met elkaar verweven tabellen moeten op elkaar vertrouwen om te functioneren. De twee vormen zijn niet in staat om op zichzelf te staan, maar vormen samen één functionele vorm. De finaletafel is een krachtig voorbeeld waarvan het geheel groter is dan de som der delen.

Naam van het project : Codependent, Naam van de ontwerper : Fletcher Eshbaugh, Naam van de cliënt : 1th Studio.

Codependent Tafel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.