Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ketting

Scar is No More a Scar

Ketting Het ontwerp heeft een dramatisch pijnlijk verhaal achter de rug. Het was geïnspireerd door mijn onvergetelijke gênante litteken op mijn lichaam dat op 12-jarige leeftijd werd verbrand door sterk vuurwerk. Toen ik probeerde het met een tatoeage te bedekken, waarschuwde de tatoeëerder me dat het erger zou zijn om de angst te bedekken. Iedereen heeft zijn litteken, iedereen heeft zijn of haar onvergetelijke pijnlijke verhaal of geschiedenis, de beste oplossing voor genezing is om te leren hoe je ermee om kunt gaan en het sterk te overwinnen in plaats van het te verdoezelen of eraan te ontsnappen. Daarom hoop ik dat mensen die mijn sieraden dragen zich sterker en positiever kunnen voelen.

Naam van het project : Scar is No More a Scar , Naam van de ontwerper : Isabella Liu, Naam van de cliënt : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Ketting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.