Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stadiongastvrijheid

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadiongastvrijheid Het project van de nieuwe Sky-lounges is slechts de eerste stap van het enorme renovatieprogramma dat AC Milan en FC Internazionale, samen met de gemeente Milaan, uitvoeren met als doel het San Siro-stadion te transformeren in een multifunctionele faciliteit die alle de belangrijke gebeurtenissen waarmee Milano te maken zal krijgen tijdens de komende EXPO 2015. Na het succes van het skybox-project heeft Ragazzi & Partners het idee uitgevoerd om een nieuw concept van hospitality-ruimtes te creëren bovenop de grote tribune van het San Siro Stadium.

Naam van het project : San Siro Stadium Sky Lounge, Naam van de ontwerper : Francesco Ragazzi, Naam van de cliënt : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadiongastvrijheid

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.