Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom

From The Future

Showroom Showroom: In de showroom zijn trainingsschoenen en sportartikelen te zien die met injectietechnologie zijn vervaardigd. De plaats, ziet eruit alsof vervaardigd met spuitgietpersen. Bij de fabricagemethode van de plaats worden meubelstukken alsof ze samenkomen en vervaardigd in spuitgietmatrijs om het geheel te genereren. Grove naaisporen die aan het plafond zijn, verzachten de alle technologische visualiteit.

Naam van het project : From The Future, Naam van de ontwerper : Ayhan Güneri, Naam van de cliënt : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Showroom

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.