Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sigaretten- / Kauwgombak

Smartstreets-Smartbin™

Sigaretten- / Kauwgombak Een meervoudig gepatenteerde afvalbak met unieke mogelijkheden, de Smartbin ™ vormt een aanvulling op de bestaande straatinfrastructuurmontage als een dubbele, rug aan rug rond elke maat of vorm van lantaarnpaal of wegwijzer, of in solo-formaat op muren, leuningen en plinten. Hierdoor komt er nieuwe, onverwachte waarde vrij van bestaande straten om netwerken te creëren van handige, voorspelbaar geplaatste afvalbakken voor sigaretten en kauwgom die altijd binnen handbereik zijn, zonder dat het straatbeeld rommelig wordt. De Smartbin verandert de straatzorg in steden over de hele wereld door een effectieve reactie op sigaretten- en kauwgomafval mogelijk te maken.

Naam van het project : Smartstreets-Smartbin™, Naam van de ontwerper : SMARTSTREETS LTD, Naam van de cliënt : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Sigaretten- / Kauwgombak

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.