Design tijdschrift
Design tijdschrift
De Kroonluchter

Bridal Veil

De Kroonluchter Dit kunst - kunstobject met licht aan. Ruime kamer met een plafond met een complex profiel, zoals stapelwolken. Kroonluchter past in een ruimte, vloeiend vloeiend van de voorwand naar het plafond. Kristallen en witte emailblaadjes in combinatie met de elastische buiging van dunne buisjes creëren het beeld van een vliegende sluier over de wereld. De overvloed aan licht en gouden gloed vliegende vogels creëren een gevoel van ruimte en vreugde.

Naam van het project : Bridal Veil, Naam van de ontwerper : Victor A. Syrnev, Naam van de cliënt : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil De Kroonluchter

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.