Design tijdschrift
Design tijdschrift
Luxe Schoenen

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxe Schoenen Gianluca Tamburini's lijn van "sandaal / vormige juwelen", genaamd Conspiracy, werd opgericht in 2010. Conspiracy schoenen combineren moeiteloos technologie en esthetiek. Hakken en zolen zijn gemaakt van materialen zoals lichtgewicht alluminium en titanium, die in sculpturale vormen zijn gegoten. Het silhouet van de schoenen wordt vervolgens benadrukt door halfedelstenen en andere weelderige versieringen. Hoogwaardige technologie en geavanceerde materialen vormen een moderne sculptuur in de vorm van een sandaal, maar waar de aanraking en ervaring van bekwame Italiaanse ambachtslieden nog steeds zichtbaar zijn.

Naam van het project : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Naam van de ontwerper : Gianluca Tamburini, Naam van de cliënt : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Luxe Schoenen

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.