Design tijdschrift
Design tijdschrift
Collier

Eves Weapon

Collier Eve's wapen is gemaakt van 750 karaat rose en witgoud. Het bevat 110 diamanten (20,2 ct) en bestaat uit 62 segmenten. Ze hebben allemaal twee totaal verschillende verschijningsvormen: in zijaanzicht zijn de segmenten appelvormig, in bovenaanzicht zijn V-vormige lijnen te zien. Elk segment is zijwaarts gespleten om het veerbelaste effect te creëren dat de diamanten vasthoudt - de diamanten worden alleen vastgehouden door spanning. Dit benadrukt met voordeel de helderheid en schittering en maximaliseert de zichtbare uitstraling van de diamant. Het zorgt voor een extreem licht en helder ontwerp, ondanks de grootte van de ketting.

Naam van het project : Eves Weapon, Naam van de ontwerper : Britta Schwalm, Naam van de cliënt : Brittas Schmiede.

Eves Weapon Collier

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.